• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η αλήθεια για την Μινεάπολη, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες που δεν δείχνουν τα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια για την Μινεάπολη, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες που δεν δείχνουν τα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

polites me opla sthn mineapolh
Λευκοί και μελαμψοί παίρνουν τα όπλα στα χέρια κατά της Νέας Τάξης

Η Μινεάπολη στην Μινεσότα των ΗΠΑ απειλεί να πυροδοτήσει εμφύλια σύγκρουση στην Αμερική, καθώς ο θάνατος του Αφροαμερικανού από τον Αστυνομικό δείχνει να γίνεται «εργαλείο» στα χέρια του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ που θέλει να σπείρει την καταστροφή στην χώρα, με απώτατο σκοπό να μειώσει την δημοτικότητα του Ν.Τραμπ.

Πολίτες που ναι μεν τάσσονται υπέρ των αντιδράσεων για τον άδικο χαμό του Αφροαμερικανού, αλλά ταυτόχρονα κατά του πλιάτσικου των συμμοριών, έχουν πάρει όπλα στα χέρια και προστατεύουν τις επιχειρήσεις της πόλης.

Φυσικά κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ δεν κάνει λόγο για μη τήρηση των αποστάσεων από τους συμμορίτες και δεν δείχνει τις εικόνες, που το el.gr αποκλειστικά βρήκε σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και στα social media.

Ένας από τους οπλισμένους πολίτες αναφέρει: «Οι αστυνομικοί σκέφτονται καλά αν πρέπει να καταπατήσουν τα δικαιώματα των ανθρώπων, όταν υπάρχουν Αμερικανοί που είναι εξίσου οπλισμένοι». Στην συνέχεια αναφέρει πως βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει το μαγαζί, πίσω του, από τους συμμορίτες, καθώς οι αστυνομικοί λάμπουν δια της απουσίας τους, όπως έχει καταγγείλει ο Τραμπ (ΕΔΩ). Μαζί τους μάλιστα βρίσκονται και μελαμψοί οπλισμένοι πολίτες, δείγμα του ότι η εξέγερση δεν έχει φυλετικό αλλά πολιτικό χαρακτήρα.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει μελαμψή γυναίκα να προσπαθεί να βρει φάρμακα για την κόρη της, λέγοντας για τους εξεγερμένους: «Αυτοί οι κ@@ληδες πρέπει να πάνε σπίτια τους».

Ακόμα και η ίδια η αρραβωνιαστικιά του νεκρού Floyd  καταδικάζει την εξέγερση που λαμβάνει χώρα στην Μινεάπολη, λέγοντας πως εκείνος θα είχε συγχωρήσει τους αστυνομικούς που εμπλέχθηκαν στο περιστατικό που τον άφησε νεκρό.

«Δεν μπορείς να πολεμήσεις την φωτιά με φωτιά. Όλα καίγονται και αυτό το βλέπω όλη μέρα. Οι άνθρωποι μισούν, μισούν, μισούν, είναι αγριεμένοι. Ο Floyd δεν θα το ήθελε αυτό.  Θα είχε δώσει συγχώρεση».

Συμπερασματικά λοιπόν οι πολίτες, λευκοί και μελαμψοί, όχι απαραίτητα δεξιοί, παίρνουν τα όπλα για να αμυνθούν έναντι των συμμοριτών αλλά και της ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας στην Αμερική. Τα επεισόδια δεν έχουν στόχο την αστυνομία για τον θάνατο του Αφροαμερικανού, καθώς ακόμα και η αρραβωνιαστικιά του τα καταδικάζει.

Έχουν πολιτικό στόχο και υποκινούνται, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με διαδηλώσεις, στοχοποιώντας ακόμα και επιχειρήσεις Αμερικάνων, έτσι ώστε να χτυπηθεί η ασφάλεια των πολιτών και η ιδιωτική οικονομία.