Γραφείο για την «νέα πανδημία»: Στις ΗΠΑ διόρισαν επικεφαλής ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ!!! Ας ετοιμαζόμαστε και εδώ

Τελευταία εξέλιξη...

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε τη δημιουργία του Γραφείου Πολιτικής Ετοιμότητας και Αντίδρασης για Πανδημία (OPPR) , ενός μόνιμου εκτελεστικού γραφείου που στοχεύει στην καθοδήγηση, τον συντονισμό και την εφαρμογή δράσεων για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πανδημία ή σημαντική δημόσια υγεία.

Όλα αυτά εντάσσονται στο σχέδιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, για την Συμφωνία της Πανδημίας και τις έκτακτες ανάγκες που αναμένεται να ανακοινωθούν με πρόσχημα την άγνωστη Νόσο Χ!

 Επικεφαλής αυτών των προσπαθειών θα είναι ένα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ο απόστρατος στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Paul Friedrichs, MD, FACS, τον οποίο ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανακοίνωσε ως εναρκτήριο διευθυντή του OPPR και κύριο σύμβουλο για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο Δρ. Friedrichs θα αναλάβει το ρόλο όταν το OPPR ανοίξει επίσημα στις 7 Αυγούστου.

Γιατί βάζουν στρατιωτικό;;; Είναι πρόγραμμα δημόσιας υγείας ή στρατιωτικό πρόγραμμα; Η απάντηση αυτονόητη!!! Μένει να δούμε τι θα συμβεί και στην Ελλάδα, όπου οι τηλέ-ειδικοί προετοιμάζουν τον δρόμο της νέας πανδημίας!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί