ΤΡΙΓΜΟΙ στην Ευρώπη! ΓΝΩΣΤΟΣ επιστήμονας μιλά για τα ΕΜΒΟΛΙΑ: «ΑΠΑΤΗ και ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ»! vid

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους Τσιόδρες της Ευρώπης που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον διάλογο...

Μετά τον μαζικό ξεσηκωμό επιστημόνων στις ΗΠΑ και την κατάθεση ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για τα εμβόλια στην Ουάσινγκτον, αρχίζουν όργανα και στην Ευρώπη.

 Ο Γάλλος καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne ήταν μέλος και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση (ETAGE), με την επιλογή του να βασίζεται στην τεχνογνωσία των μολυσματικών ασθενειών. Το ETAGE είναι ένα όργανο που αποτελείται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες που συμβουλεύουν τον ΠΟΥ και τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη για τον εμβολιασμό. Ο ίδιος λέει μάλιστα πως υπήρξε αντιπρόεδρος του ΠΟΥ, με τον διεθνιστικό Οργανισμό να το αρνείται.

Μιλώντας και εκείνος, όπως ο Μοντανιέ και άλλοι στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, λέγοντας πως τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι «εντελώς αναποτελεσματικά», κάλεσε σε ΔΙΑΛΟΓΟ τον Jean-Francois Delfraissy, πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου στα Ηλύσια Πεδία, τον αντίστοιχο Σωτήρη Τσιόδρα της Γαλλίας.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αψηφήσαμε την επιστήμη επειδή όλες οι αποφάσεις των πολιτικών μας βασίστηκαν σε ειδικούς οι οποίοι δυστυχώς -το γνωρίζουμε τώρα, είναι δημόσιο- έχουν μεγάλες συνδέσεις συμφερόντων με την φαρμακοβιομηχανία. Όταν λαμβάνουν αποφάσεις στα κρυφά, δεν παρέχουν καθόλου επιστημονικές παραπομπές.

Εγώ ο ίδιος γνώριζα πολύ καλά τον Jean-Francois Delfraissy, πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου στα Ηλύσια Πεδία, επειδή τον γνώρισα όταν ήταν ειδικευόμενος το 1978, και του τηλεφώνησα πριν μερικές βδομάδες και του είπα ”Άκου, Jean-Francois, διαφωνούμε, αλλά θα ‘θελα να ‘ναι ένας αμφίπλευρος διάλογος επειδή δίνεις πολλές γνωμοδοτήσεις αλλά δεν γνωρίζουμε τις πηγές σου.” Και αρνήθηκε τον διάλογο. Κι αυτός είναι ο λόγος που νιώθω πολύ άνετα επειδή, ξέρετε, επί 2 χρόνια μάχομαι στα γαλλικά ΜΜΕ, έγραψα 2 βιβλία, δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ σε επιστημονική βάση. Μέσα στα βιβλία μου υπάρχουν δεκάδες σελίδες αποδείξεων. Όλα όσα είπα έχουν παραπομπές.

Δεν άλλαξα ποτέ γνώμη στα 2 αυτά χρόνια και κανείς δεν με διόρθωσε ποτέ σε κανέναν ισχυρισμό, ακόμη κι αν τα ΜΜΕ καθημερινά λένε ότι είμαι συνωμοσιολόγος επειδή μονάχα αυτή την λέξη έχουν, αφού δεν μπορούν να βρουν καθόλου επιχειρήματα.

Συνεπώς, υπάρχει η έλλειψη επιστημονικών αποδείξεων. Κι έπειτα όταν υπήρχαν οι υποτιθέμενες επιστημονικές αποδείξεις είδαμε την απάτη να συσσωρεύεται. Δημοσιεύσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη που ήταν απατεωνιές.

Αυτό που γνωρίζουμε επισήμως βάσει των βάσεων δεδομένων είναι ότι τα εμβόλια προκάλεσαν 36.000 θανάτους στην Ευρώπη, 25.000 στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων αθλητών. Οι ογκολόγοι στις ΗΠΑ έδειξαν ότι υπάρχει μια αύξηση των θανάτων από καρκίνο μετά τον εμβολιασμό. Πιστεύω ότι το καλύτερο παράδειγμα είναι ότι οι χώρες που δεν εμβολίασαν ή εκείνες που σταμάτησαν τον εμβολιασμό, είναι οι χώρες όπου η επιδημία έχει τελειώσει».

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΟΝΕ! Τα ίδια λένε και Έλληνες επιστήμονες, εκτός των τηλέ-ειδικών. Μάλιστα είχαν καλέσει σε διάλογο και τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος έλαμψε διά της απουσίας του σε συνεδρίαση επιστημόνων με ανησυχίες για τα εμβόλια.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΙ ΤΣΙΟΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

Δείτε το βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί