ΓΙΑ ΑΥΤΟ δεν ανοίγουν την Ελλάδα όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες! ΒΙΝΤΕΟ

Το είπαν μόνοι τους για να μην έχει κανείς απορία...

Τα ευρωπαϊκά κράτη ανοίγουν το ένα μετά το άλλο! Ωστόσο, η χώρα μας δεν θέλει να περάσει άμεσα στην άρση των περιορισμών, όπως συμβαίνει σε άλλα κράτη!

Ο ΛΟΓΟΣ;;;

Δεν υποτάσσονται ακόμα περισσότεροι στις εντολές τηλέ-ειδικών και κυβέρνησης! προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο!

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν εμβολιασμένοι με τις δύο δόσεις, οι οποίοι δεν θέλουν να κάνουν και ΤΡΙΤΗ ή ΤΕΤΑΡΤΗ!!!

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, έκανε λόγο για σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, ωστόσο, το άφησε ανοικτό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η σταδιακή άρση των περιορισμών είναι εφικτή, ωστόσο «περνάμε σε μία φάση που θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό». Ακόμη, επί του θέματος συμπλήρωσε ότι «κατανοούμε την κόπωση όλων», αλλά «ο ιός θα βρει τους ανεμβολίαστους και θα τους μολύνει».

ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΛΕΝΕ, ΕΝΩ:

  1. Τα εμβόλια που προσφέρουν δεν κάνουν για την Όμικρον, όπως οι ίδιοι οι τηλέ-ειδικοί έχουν παραδεχτεί
  2. Η Όμικρον είναι ήπιας μορφής, κάτι που παρά τις πολιτικές πιέσεις που δέχθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ν. Αφρικής από κυβερνήσεις της Ευρώπης (ΕΔΩ), επιβεβαίωσε σε όλους τους τόνους!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣΚΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ!

Αν θυμάστε άλλωστε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε αποκαλύψει πως υπάρχει συγκεκριμένος αριθμών εμβολιασμών, που πρέπει να πιάσουν, κάτι που ήλπιζαν να καταφέρουν με τα παιδιά!

Από την πλευρά του, ο τηλέ-ειδικός, κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε πως «δεν θα ήταν υγειονομικά σωστό να αρθούν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, εκτός αν το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης φτάσει στο 90%-95%».

Έχετε ακόμα απορίες;;;

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί