Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι η οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για την πλήρωση των οχημάτων τους με βενζίνη, οφείλεται στη ζήτηση.
Απέκλεισε επίσης, τη στήριξη στη μετανάστευση για την αύξηση του αριθμού των οδηγών βυτιοφόρων, στη διανομή των καυσίμων.
Στην έναρξη της διάσκεψης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, ο Τζόνσον δέχθηκε ξανά πιέσεις σχετικά με τους χειρισμούς του στη διαχείριση της κρίσης των καυσίμων, αλλά και των αυξανόμενων τιμών στα τρόφιμα ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων.
«Ο τρόπος για να βαδίσει μπροστά η χώρα μας, δεν είναι να χρησιμοποιήσει τη μη ελεγχόμενη μετανάστευση και να επιτρέψει μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να κάνουν τη δουλειά» δήλωσε στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.
«Έτσι, αυτό που δεν θα πράξω είναι να επιστρέψω στο παλιό αποτυχημένο μοντέλο των χαμηλών μισθών και των χαμηλών επαγγελματικών προσόντων που υποστηρίζεται από τη ελεγχόμενη μετανάστευση» πρόσθεσε ο ίδιος.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









