Έτσι θα κηρύξουν χούντα, σύμφωνα με επιστήμονα: Αυτό θα λένε κάθε φορά στους ανθρώπους, vid

Στην τελική ευθεία το σχέδιο, ζήτημα αν θα πραγματωθεί...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρίσκεται πλέον σε διαδικασία οριστικοποίησης της νέας παγκόσμιας συνθήκης που θα του δώσει, αναφέρουν επιστήμονες, μεγάλη εξουσία να υπαγορεύει τις πολιτικές των χωρών κατά την διάρκεια μιας πανδημίας.

Ο γνωστός Αμερικανός επιστήμων, Dr Δόκτωρ Ντέιβιντ Μάρτιν, αναφερόμενος στην συμφωνία αναφέρει με ποιόν τρόπο θα μπορούν να κηρύσσουν ουσιαστικά ‘υγειονομική χούντα’:

«Η συμφωνία, αυτό που κάνει είναι, να επιτρέπει ένα συμβούλιο του “Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας” είτε να ανακηρύσσει μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης είτε να ανακηρύσσει  μια… αναμενόμενη έκτακτη ανάγκη.

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν αποδείξεις, -δεν υπάρχει κανένα πρότυπο αποδεικτικών στοιχείων. Οπότε αυτό ουσιαστικά είναι χειρότερο από ότι συνέβη στην διάρκεια του κόβιντ, λόγω του ότι δεν έχουν καν ένα πρότυπο, το οποίο να ορίζει ότι θα πρέπει να απομονώσουν ένα παθογόνο, -δεν χρειάζεται να απομονώσουν τίποτα!

Αυτό το οποίο θα πρέπει απλώς να πουν είναι -“πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος  κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης και, ως εκ τούτου έχουμε τη δυνατότητα να αναστείλουμε τα ταξίδια ποινές σε κράτη μέλη για την μη συμμόρφωση τους»!

Σημειώνεται πως ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Tedros Adhanom Ghebreyesus, προέτρεψε την διεθνή κοινότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη πανδημία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και έδωσε διορία μέχρι το 2024!

Ένα βασικό συστατικό για την ετοιμότητα για την νόσο Χ είναι οι χώρες να υπογράψουν τη Συμφωνία για την Πανδημία του ΠΟΥ, η οποία, σύμφωνα με επιστήμονες, όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, ενδέχεται να φέρει υγειονομική χούντα στα κράτη που θα την υπογράψουν!!!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ΠΟΥ, μια άγνωστη ασθένεια Χ θα μπορούσε να προκαλέσει είκοσι φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ οι Κινέζοι έφτιαξαν νέο COVID που πλήττει τον εγκέφαλο και οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν βίο-τεχνολογική συμφωνία με την Βρετανία, κάνοντας παράλληλα παράνομα πειράματα με ιούς!

Απαιτούνται ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και επενδύσεις στις υπηρεσίες υγείας, ώστε να μπορούν να αυξηθούν εάν χρειαστεί, είπε ο επικεφαλής του ΠΟΥ.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί