Έρχεται σύγκρουση δύο κόσμων στην Αμερική – Δυνατή ομιλία του Τάκερ στην Ουγγαρία – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο στο ΕΛ...

Ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής Τάκερ Κάρλσον εκφώνησε ομιλία στην Βουδαπέστη βγάζοντας στην φόρα σε όλον τον πλανήτη τα άπλυτα των διεθνιστών που καταστρέφουν τις ΗΠΑ και τον πλανήτη με τις πολιτικές τους.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Οι άνθρωποι που διοικούν τις Ηνωμένες Πολιτείες πλέον δεν προσποιούνται ότι προσφέρουν μια καλύτερη ζωή στους ανθρώπους που ζουν εκεί (σ.σ. δεν κρατούν τα προσχήματα).

Αυτό που προσφέρουν είναι ένας κόσμος στον οποίο η ανθρώπινη άνθηση είναι αν όχι αδύνατη, είναι πολύ δύσκολη.

Το κυβερνών κόμμα είναι το κόμμα των άτεκνων, των ανύπαντρων, των ατόμων που εργάζονται με χαμηλούς μισθούς για μεγάλες εταιρείες και ζουν σε μικροσκοπικά διαμερίσματα και υπερπλήρες πόλεις που είναι γεμάτες εγκληματικότητα.

Ποιός ψηφίζει τα άτομα που διοικούν τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την στιγμή;  Άτομα που, και πάλι εργάζονται για μεγάλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή, μεγάλες τράπεζες, ζώντας σε συνθήκες συνωστισμού, πολύ συχνά μόνοι σε μεγάλες πόλεις, έχοντας φσγητό που παραδίδεται από μετανάστες και, περνούν το χρόνο τους κολλημένοι σε μια οθόνη.

Ακούγεται σαν φυλακή όλο αυτό!

Έτσι είναι η ζωή του μέσου Δημοκρατικού ψηφοφόρου. Μοναξιά, απομόνωση, αποκομμένοι από την φύση. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που αντιτίθενται σε αυτό; Κάποιοι από αυτούς είναι Ρεπουμπλικάνοι,δεν πρόκειται να με ακούσετε να πω ούτε μια λέξη υποστήριξης των Ρεπουμπλικάνων παρεμπιπτόντως, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον πιο άτιμο τρόπο με την κυβέρνηση Μπάιντεν (σ.σ. Η διεθνιστική πτέρυγα των ρεπουμπλικάνων όχι η δεξιά του Τραμπ).

Οπότε αντί να πω

Ρεπουμπλικανοί θα τους χαρακτηρίσω ως κάποιους που δεν είναι με το πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται η πλειοψηφία των ανθρώπων στην χώρα μου (σ.σ. Παραδοσιακή τάξη πραγμάτων στις ΗΠΑ – Εθνική Δεξιά)».

Δείτε το βίντεο, καθώς στην Αμερική έπεται σύντομα δυνατή εσωτερική σύγκρουση με άγνωστες διαστάσεις:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί