ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ!!! Για αυτό ο Πλεύρης ανακοίνωσε ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ μέχρι τέλη Μαρτίου – ΒΙΝΤΕΟ

Τίποτα τυχαίο!!! Δείτε το βίντεο από το el.gr

Όπως είδατε νωρίτερα, για την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού μέχρι τα τέλη Μαρτίου μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας ωστόσο, για να μην παίρνουν «αέρα» οι πολίτες ότι «δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας» (ΕΔΩ).

Όλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται να δώσουν μια «ανάσα» στους ανθρώπους (ειδικά εν όψει πιθανών εκλογών) και να επανέλθουν αργότερα ξανά με μέτρα, καθώς ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για σενάριο αναζωπύρωσης το Φθινόπωρο.

Τελικά μάλλον βρέθηκε ο λόγος που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει χαλάρωση μέτρων!

Χθες Τετάρτη, ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Τζεφ Ζίεντς, παρέα με τον διεθνιστή Φάουτσι και την επικεφαλής των CDC, πρόσωπα τα οποία με ΕΥΛΑΒΕΙΑ ακούν κυβέρνηση και τηλέ-ειδικοί, έκανα λόγο πως περνούν σιγά-σιγά σε μία εποχή, όπου ο COVID δεν θα είναι κρίση!!!

«Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της προόδου και των εργαλείων που έχουμε όλοι, κινούμαστε προς μια εποχή που ο κορωνοϊός δεν είναι κρίση, αλλά είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να προστατεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε», είπε ο Zients κατά την διάρκεια τακτικής ενημέρωσης. «Ο πρόεδρος και η ομάδα μας για τον Covid σχεδιάζουν ενεργά για αυτό το μέλλον», κατέληξε.

Τώρα αν προκύψει αναζωπύρωση πιο μετά ή κάτι άλλο, αλλάζει το πράγμα! Οι διεθνιστές έδειξαν χθες τον δρόμο για προσωρινή χαλάρωση και όλως τυχαίως η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα το ίδιο. Το μένος κατά των ανεμβολίαστων παραμένει πάντως και μένει να φανεί, αν εν όψει εκλογών, υπάρξει απόφαση για χαλάρωση μέτρων και στους μη εμβολιασμένους ή ακόμα και επανεξέταση του θέματος των υγειονομικών. Ίσως θα πρέπει να ρωτήσει κανείς τον… Φάουτσι!

Δείτε:

Χαλάρωση των μέτρων από το Σάββατο – Ποια μέτρα θα ισχύσουν 

Έπειτα από τη χθεσινή σύσκεψη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, θα γίνει μερική άρση μέτρων από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες εισηγήθηκαν νέα άρση περιοριστικών μέτρων -που θα αφορά στην όρθια διασκέδαση, στα γήπεδα και τη χωρητικότητα στις εξέδρες, αλλά και στις σχολικές εκδρομές- την οποία και υιοθέτησε η κυβέρνηση.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν από το Σάββατο:

  • Επιστρέφει και πάλι η «όρθια» διασκέδαση
  • Ξεκινούν οι σχολικές εκδρομές
  • Αυξάνεται κατά 50% η πληρότητα στα γήπεδα
  • Μειώνεται η τηλεργασία στο 20% στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Τέλος, τα συνέδρια θα διεξάγονται με 100% πληρότητα, αν σε αυτά συμμετέχουν πολίτες που έχουν εμβολιαστεί, ενώ προβλέπεται και η διεξαγωγή «υβριδικών» διοργανώσεων με εξ αποστάσεως συμμετοχή για τους μη εμβολιασμένους πολίτες. 

ΦΩΤΟ intime/youtube

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί