Αντιφατικά μηνύματα από Πλεύρη: «Δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας – Άρση ΟΛΩΝ των μέτρων μέχρι τα μέσα Μαρτίου»

Για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και το πώς περνά ο ίδιος την COVID-19, μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.


Συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι με βάση και την τάση που επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς όπως είπε, αυτό που συνιστούν οι ειδικοί είναι ότι «πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προετοιμασμένοι, ειδικά από το φθινόπωρο και μετά, γιατί δεν ξέρουμε την πορεία της πανδημίας, δεν υπάρχει το τέλος της πανδημίας».

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για πανευρωπαϊκή άρση όλων των κορωνομέτρων μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ωστόσο περιορίστηκε να πει πως πρόκειται μόνο για “πρόθεση” και όχι αποφάσεις.

«Στο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας της Ευρώπης, η λογική όλων των χωρών είναι ότι οι περιορισμοί θα πρέπει να αρθούν έως τα μέσα με μέσα Μαρτίου ανάλογα με την πίεση στα συστήματα υγείας των χωρών».


Όσον αφορά στην προσωπική του εμπειρία, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ταχύητα, με την οποία εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα, με τον ίδιο να σημειώνει ότι παρουσίασε πονόλαιμο, βραχνάδα και βήχα.

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί