Η Υπουργός Άμυνας της Ολλανδίας, Kajsa Ollongren, μιλώντας φυσικά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ζήτησε την άμεση δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού-νατοϊκού στρατού μέσω υποβάθμισης των εθνικών στρατών.
Το όραμα των διεθνιστών δείχνει να είναι η δημιουργία ενός πολυεθνικού στρατού όχι μόνο για να τεθεί αντιμέτωπος με την Ρωσία, αλλά για να επιβάλλει την τάξη και την ασφάλεια στις μάζες, καθώς η φτώχεια θα γιγαντωθεί και οι αντιδράσεις θα είναι μαζικές.
Όπως δήλωσε:
«Πρέπει να το ενισχύσουμε (την κοινή μας άμυνα), γιατί αλλιώς θα κρατήσουμε κατακερματισμένους στρατούς σε εθνικά κράτη, αντί για ένα πολύ ισχυρό Νατοϊκό στρατό και επίσης μια Ευρωπαϊκή άμυνα που μπορεί να αναλάβει δράση όποτε χρειαστεί στην Ευρώπη».
Η Ευρώπη θα ζήσει άγριες καταστάσεις!
Όταν ειδικά όλα αυτά ειπώνονται στο φόρουμ της Μεγάλης Επανεκκίνησης, τότε και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί πως κάτι εχθρικό προς την ανθρωπότητα ετοιμάζεται και σε αυτόν τον τομέα!
Δείτε την Ολλανδή υπουργό να αναφέρει τα παραπάνω:
photo rijksoverheid. nl
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ.Χαρακόπουλος: Οι άγονες αντιπαραθέσεις υπονομεύουν το συλλογικό μας μέλλον
- Ηράκλειο: Αλλαγές στο εκτελεστικό σχήμα της δημοτικής αρχής
- Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου 8,9 εκ ευρώ σε 39,3 χιλιάδες δικαιούχους
- Η μεγαλύτερη βασιλόπιτα της Ελλάδας και φέτος στο Περιστέρι – 10 μέτρα, 100 τόνοι (photo, vid)
- Κ. Γκίλφοϊλ: Η συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ «να λάμψει ακόμα πιο φωτεινά την επόμενη χρονιά»
- Σουηδία: Τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη – Τουλάχιστον 10 τραυματίες
- Ολλανδία: Συνελήφθη Σύρος που φέρεται να απειλούσε να διαπράξει επίθεση κάπου στην Ευρώπη
- Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2025 με ένα χιουμοριστικό βίντεο που τα έχει όλα!
- Σημαντικές δυνάμεις του πλανήτη καταδίκασαν την προκλητική ενέργεια των Ουκρανών
- Τραγικός θάνατος για 37χρονο στη Βραζιλία: Πνίγηκε σε διαγωνισμό καρπουζοφαγίας μπροστά στη γυναίκα του









