Εμβόλιο ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ! Το BINTEO που δεν θέλουν να παιχτεί τώρα με τίποτα

Πώς εκπίπτει η προπαγάνδα των γυρολόγων για τα παραδοσιακά εμβόλια - Από το 2020 με αγάπη...

Η Δρ Kate Broderick είναι επιστήμονας που ηγείται της ανάπτυξης εμβολίου DNA για τη θεραπεία του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στο INOVIO Pharmaceuticals.

Η ίδια είχε ανακοινώσει το περασμένο έτος πως το εμβόλιο σχεδιάστηκε σε μόλις τρεις ώρες, προκαλώντας την έκπληξη των δημοσιογράφων, όπως θα δείτε στο βίντεο του el.gr.

Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί, για την ταχύτητα, με την οποία φέρεται να ετοιμάστηκε το εμβόλιο και να δόθηκε στους ανθρώπους, είχε απαντήσει: «Ο χρόνος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ασφάλεια ή την ποιότητα των εμβολίων. Απλώς σήμαινε ότι η Moderna (Bill Gates) και η Pfizer μπόρεσαν να διαθέσουν ένα άνευ προηγουμένου χρηματικό ποσό».

Αυτή ήταν η απάντηση! Μάλιστα η Broderick είχε διαχωρίσει το εμβόλιο που δίνεται τώρα από τα παραδοσιακά εμβόλια και ως εκ τούτου καταρρίπτεται το επιχείρημα γυρολόγων που αναφέρουν πως το εν λόγω εμβόλιο πρέπει να το κάνει ο κόσμος, όπως έκανε όλα τα άλλα στο παρελθόν!

Ήρθε η ώρα η προπαγάνδα να εκπέσει! Δείτε το βίντεο και προσέξτε την αντίδραση των δημοσιογράφων, οι οποίοι τα είχαν χάσει, όταν πρωτάκουσαν πως το εμβόλιο σχεδιάστηκε μέσα σε τρεις ώρες και μετά ξεκίνησε η κατασκευή του! Πόσοι άραγε πήραν απόφαση να βάλουν μέσα τους κάτι που σχεδιάστηκε μέσα ένα τρίωρο και διαφέρει από τα παραδοσιακά εμβόλια;;;

Τώρα που κορυφώνεται η προσπάθεια προώθησης των εμβολίων, κυβέρνηση και ΜΜΕ δεν θα ήθελαν ο κόσμος να μάθει ή να θυμηθεί, αν ήδη γνωρίζει, όσα ειπώνονται στο βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί