Εικόνες Ισπανίας στην Ελλάδα, καθώς πλέον οι Αρχές πετάνε στην ΨΥΧΡΑ κόσμο έξω από τα σπίτια του και μάλιστα οικογένειες!!!
Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα βράδυ της Πέμπτης στην Καστοριά, οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από την επιχείρησή του. Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν στο κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΞΕΝΑ FUNDS, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!!! Πέταξαν έξω από τον χώρο οικογένεια με 4 παιδιά! Ο πατέρας σύρθηκε κυριολεκτικά στον δρόμο από αστυνομικούς και φουσκωτούς για λογαριασμό των funds!
Δεν δίστασαν μάλιστα παρά τις σφοδρές αποδοκιμασίες και τους παριστάμενους, που ζητούσαν να τον αφήσουν και φώναζαν «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς».
Δραματικές οι εκκλήσεις από τους ηλικιωμένους γονείς τους να μην συμπεριφέρονται έτσι στον γιο τους.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σόκ στην Καστοριά σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις γούνας βρίσκονται εδώ και 3 χρονιά σε οικονομική απραξία!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναβολή της συγκέντρωσης εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας λόγω της κακοκαιρίας
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για τα παιδιά
- «Ζιζέλ»: Το μπαλέτο της Λυρικής παρουσιάζει, το έργο – ορόσημο, μέσα από τη διαχρονική χορογραφία του Πετιπά
- Ιδού ο πραγματικός πλανητάρχης: Τα ΒΙΝΤΕΟ από την Ινδία τα λένε όλα
- Το Κρεμλίνο περιμένει απάντηση από τις ΗΠΑ μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα για την Ουκρανία
- Ο Ζιντάν ενθουσιάζει τους Κινέζους …κλωτσώντας το φτερό μπάντμινγκτον! vid
- Δεν… έφτανε το τρομερό γκολ του Καρέτσα στην Γκενκ – Στους «8» του Κυπέλλου Βελγίου η Άντερλεχτ με ανατροπή
- Η κακοκαιρία «Byron» συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα – Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- Συνεχίζουν να χτυπούν «ναρκοτρομοκράτες» οι ΗΠΑ στον Ειρηνικό
- Δύσκολες ώρες για τη Γερμανία που… ξεμένει από λεφτά









