Επίσημη η «ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» για τους δανειολήπτες, υπέρ των funds – Αυτοί οι αεροπαγίτες ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ

Επιτρέπονται επίσημα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Τα ονόματά αυτών που είπαν όχι στους διεθνιστές και στην αρπαγή των σπιτιών Ελλήνων...

Δημοσιεύτηκε η απόφαση της πλήρους Ολομέλειας του Αρείου Πάγου με την οποία κατά πλειοψηφία (56-9) αποφάνθηκε ότι οι διαχειριστές των funds που εδρεύουν στην Ελλάδα μπορούν να προχωρούν σε πλειστηριασμούς!!!

Κατά αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότεροι Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους και θα εξαρτώνται από τους διεθνιστές, το Κράτος και την παγκόσμια εξουσία!!!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο «δια ταύτα» της υπ΄ αριθμ. 1/2023 απόφασης των Ανώτατων Δικαστών:

«Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αποφαίνεται ότι κατά την παράλληλη και συνδυαστική εφαρμογή των Ν. 4354/2015 και Ν. 3156/2003, οι Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (Ε.Δ.Α.Δ.Π) έχουν την κατ’ εξαίρεση νομιμοποίηση του άρθρου 2 παρ. 4 του Ν. 4354/2015, προς άσκηση κάθε ένδικου βοηθήματος και κάθε άλλης δικαστικής ενέργειας προς είσπραξη των υπό διαχείριση απαιτήσεων, ανεξάρτητα από το ειδικότερο νομικό πλαίσιο, με βάση το οποίο συντελείται η μεταβίβαση των υπό διαχείριση απαιτήσεων, δηλαδή ακόμη και όταν η μεταβίβαση των απαιτήσεων και η ανάθεση της διαχείρισής τους στις εν λόγω εταιρείες συντελείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 για την τιτλοποίηση των απαιτήσεων».

Τα εννέα μέλη τα οποία μειοψήφησαν είναι οι αρεοπαγίτες: Κωστούλα Πρίγγουρη, Ελένη Μπερτσιά, Παρασκευή Τσούμαρη, Παναγιώτης Βενιζελέας, Κωνσταντίνα Νάκου, Μαρία Χασιρτζόγλου, Ευτύχιος Νικόπουλος, Χρυσούλα Πλατιά και Βαρβάρα Πάπαρη.

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί