Έδωσαν τα παιδιά ΤΡΟΦΗ στην ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ! Τώρα λένε ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ στα σχολεία! ΒΙΝΤΕΟ

Σμπαράλια το ανοσοποιητικό των παιδιών!!! Ποιοί θα λογοδοτήσουν;;;

Τώρα που κάηκαν με την ηπατίτιδα που, κατά τα φαινόμενα, οφείλεται στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού των παιδιών λόγω των Lockdown,των μέτρων περιορισμού (και των εμβολίων;;;), αρχίζουν να λένε να βγουν οι μάσκες από τα σχολεία!

Άλλωστε, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που εφάρμοσε αυτό το απάνθρωπο μέτρο με το φίμωτρο τόσο αυστηρά!

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης χρήσης της μάσκας στα σχολεία τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό να το δούμε εάν όχι το επόμενο διάστημα, από τον Σεπτέμβριο.

«Είμαι υπέρ του να φύγουν οι μάσκες από τα σχολεία, συζητάμε ήδη αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά, έχοντας τάσεις να δικαιολογηθεί για όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στα παιδιά με επιστήμονες να έχουν προειδοποιήσει πως η μάσκα και τα Lockdown θα προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία των μικρών μαθητών.

Και τώρα ήρθε η εμφάνιση κρουσμάτων οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά, με τους ειδικούς να υπογραμμίζουν ότι το πιο ανησυχητικό στοιχείο είναι πως ορισμένοι από τους μικρούς ασθενείς -ένα 10%- χρειάστηκαν μεταμόσχευση ήπατος.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΑΝ- ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί