Στην Ελλάδα όχι μόνο προωθούν τα εμβόλια, τα οποία ανοιχτά πλέον αμφισβητούνται λόγω σοκαριστικών ευρημάτων από επιστήμονες, αλλά με χαρά προσφάτως, εγκαινίασαν τα νέα γραφεία της Pfizer στην Ελλάδα, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αυτό που δεν πρόκειται να δείξουν ποτέ τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, όμως, είναι η αντίδραση των Γάλλων πολιτών απέναντι στην εν λόγω εταιρεία. Ο Έλληνας δεν πρέπει να βλέπει τέτοιες σκηνές!
Το βίντεο που γυρίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι της Γαλλίας δείχνει χιλιάδες διαδηλωτές να περικυκλώνουν τα κεντρικά γραφεία της Pfizer στην πρωτεύουσα της και να φωνάζουν «δολοφόνοι!» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίων αλλά και τις αμέτρητες παρενέργειες και τους θανάτους που ξεφυτρώνουν εδώ και εκεί μετά από εμβολιασμούς.
Δείτε εικόνα των συγκεντρωμένων, οι οποίοι φωνάζουν «Δολοφόνοι» και κρατάνε πλακάτ με την φράση «θανατηφόρα εμβόλια»:
Οι διαδηλώσεις μαίνονται στην Γαλλία εδώ και πολύ καιρό, καθώς το κλίμα έχει κλιμακωθεί από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν που παραδέχτηκε τον περασμένο μήνα ότι μέρος της «στρατηγικής» του για την αντιμετώπιση του COVID είναι να «τσαντίζει» όσο το δυνατόν περισσότερο τους ανεμβολίαστους περιορίζοντας τις ελευθερίες τους και αναγκάζοντάς τους να κάνουν εμβόλια.
Φαίνεται πως στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν αντοχές απέναντι στην πολιτική που ακολουθεί απέναντι στα εμβόλια η κυβέρνησης της ΝΔ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης