«Δεν θα αγοράζεις τίποτα, αν δεν παίρνεις άδεια» – «Βόμβα» οικονομολόγου – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε ο Werner...

Ο καθηγητής Richard A. Werner  είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται  Local First CIC.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται:

«’’Οι Ευρωπαίοι πολίτες υποπτεύονται ότι οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες προσπαθούν να ελέγχουν και να περιορίζουν τις συναλλαγές!!!!”

Αυτό είναι το αληθινό θέλγητρο των κεντρικών σχεδιαστών προς αυτήν την πανίσχυρη τεχνολογία. Είναι μια τεχνολογία όπου βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι κάνουν οι πάντες, πού βρίσκονται, τι αγοράζουν….

Θα έχουν όμως και την εξουσία να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν!!!!

Στην πραγματικότητα, πρέπει να σκέφτεστε τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας ως ένα σύστημα ελέγχου -όχι ως ένα νόμισμα- ή ως ένα σύστημα αδειοδότησης…

Επιστρέψαμε ξανά στην Σοβιετική Ένωση… Επειδή χρειάζεσαι άδεια για τα πάντα!!!!

Όπως γράφουν στην αναφορά τους:

”Ουσιαστικά, ο εκδότης του ψηφιακού νομίσματος, ο οποίος είναι η κεντρική τράπεζα, έχει την εξουσία να αποφασίζει αν μπορείς να το χρησιμοποιείς τώρα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.”

Έτσι, για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, πρέπει ουσιαστικά να αιτηθείς την άδεια!!!!!

Συνεπώς, είναι ένα νόμισμα υπό όρους που βασίζεται στο να λάβεις στην πραγματικότητα αυτή την άδεια…

Τώρα, αν τύχει να είσαι κάποιος ”επικριτής της κυβερνητικής πολιτικής” ή ένας ”επικριτής των κεντρικών τραπεζών”, θα μπορούσε να γίνει δύσκολο… Ή αν τολμήσεις να βγεις έξω από τη ζώνη της πόλης των 15 λεπτών, ίσως να ανακαλύψεις ότι ”(Η κάρτα σου) δεν λειτουργεί”…».

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί