Δεν τους ενδιαφέρει ο COVID! Αυτό φοβούνται! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θέλουν την κριτική σκέψη! Θέλουν μία κοιμισμένη κοινωνία!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω διδακτικό βίντεο, δεν τους ενδιαφέρει ο COVID και η υγεία των ανθρώπων αλλά το πως θα εξαλείψουν την ελεύθερη σκέψη:

«Η κριτική σκέψη, δεν είναι μια πανδημία για την οποία πρέπει να ανησυχούμε στο μέλλον.

Είναι μια πανδημία που είναι εδώ, τώρα. Η κρίση της κριτικής σκέψης είναι πάνω μας. Τι κάνουμε για να καταπολεμήσουμε αυτήν την καταστροφή;

Λοιπόν μάλλον δεν είναι αυτό που νομίζεις. Θα εξηγήσω τα μέτρα που παίρνουμε σε λίγο, αλλά πρώτα ας ρίξουμε μια ματιά στη ζημιά που προκαλεί η κριτική σκέψη.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ασφαλές να γελούν με πράγματα όπως το άρθρο των New York Times, που προειδοποιεί ενάντια στην κριτική σκέψη, αλλά δεν έχουν ιδέα ότι οι καταστροφικές συνέπειες της κριτικής σκέψης είναι χειρότερες από ό,τι νομίζουν.

Αυτή η επικίνδυνη πρακτική αναπαράγει πληροφορίες, και επομένως είναι πολύ επικίνδυνη για την παραπληροφόρηση και την λανθασμένη πληροφορία.

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι κριτικοί στοχαστές, είναι λιγότερο επιρρεπείς στο να πιστεύουν επίσημα στατιστικά στοιχεία που δεν ισχύουν στην αντικειμενική πραγματικότητα. Οι κριτικοί σκεπτικιστές, τείνουν να κάνουν ερωτήσεις.

Αυτό τους κάνει καχύποπτους και περίεργους για το τι πραγματικά συμβαίνει, και τελικά τους κάνει λιγότερο υπάκουους».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί