Δείτε την έναρξη της Μεγάλης Δίκης: Σκοπός να παρουσιάσει στον κόσμο τι κρύβεται πίσω από το παγκόσμιο αφήγημα της πανδημίας(vid)

Το el.gr παρακολουθώντας τις εξελίξεις σας παρουσιάζει την έναρξη της δίκης, γνωστής και ως Νυρεμβέργη 2.0.

Για την δίκη αυτή, για την οποία το el.gr σας ενημέρωσε ήδη ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ είδαμε ότι αποτελεί, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, την αρχή μιας διαδικασίας που έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει στους πολίτες του κόσμου, τα αποδεικτικά στοιχεία που θα δείξουν τι κρύβεται πίσω από το παγκόσμιο αφήγημα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την έναρξη της διαδικασίας από την ομάδα των δικηγόρων, που θα συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο λαϊκό δικαστήριο, έκανε η δικηγόρος από τις ΗΠΑ, Ana Garner.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για τη θέσπιση μιας ποινικής διαδικασίας ενόρκων, εναντίον ορισμένων δραστών, οι οποίοι σε μια παγκόσμια εγκληματική συνεργασία, διέπραξαν αδικήματα κατά της ανθρωπότητας, σε ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη, με τη μορφή μιας προσχεδιασμένης πανδημίας που ονομάζεται Covid-19.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ana Garner, μια ομάδα διεθνών δικηγόρων κι ένας δικαστής, διεξάγουν ποινική έρευνα, σύμφωνα με το πρότυπο διαδικασιών Grand Jury, Σώματος Ενόρκων των ΗΠΑ.

Αυτή η έρευνα Grand Jury, χρησιμεύει ως υπόδειγμα νομικής διαδικασίας, για να παρουσιάσει σε ένα σώμα ενόρκων, αποτελούμενο από πολίτες του κόσμου, όλα τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία, για εγκλήματα της Covid-19 κατά της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα, εναντίον ηγετών, υποκινητών, οργανωτών και συνεργών που βοήθησαν, υποστήριξαν ή συμμετείχαν ενεργά, στη διατύπωση κι εκτέλεση ενός κοινού σχεδίου για μια πανδημία.

Τα προς διερεύνηση εγκλήματα, περιλαμβάνουν όλες τις πράξεις που έγιναν ή παραλείφθηκαν από ένα άτομο, στο πλαίσιο ενός κοινού σχεδίου, για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας κι όλες τις εγκληματικές πράξεις που καταδικάζονται στις διάφορες κοινότητες ενόρκων σε όλον τον κόσμο.

Αυτή η μεγάλη έρευνα αναφέρεται με το όνομα: “Λαϊκό Δικαστήριο Κοινής Γνώμης”, διότι δεν βρέθηκε ένα Δικαστήριο, στα υπάρχοντα συστήματα δικαστηρίων, στο οποίο να μπορέσουν να την παρουσιάσουν και να την διεκπεραιώσουν, οπότε γίνεται σαν διαδικασία ΕΚΤΟΣ του υπάρχοντος συστήματος δικαιοσύνης, με βάση το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, το οποίο βασίζεται στην σταθερή πεποίθηση, ότι κάθε άτομο μπορεί να διακρίνει, το καλό από το κακό και το σωστό από το λάθος.

Η διαδικασία αυτή χαρακτηρίζεται, ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που θα γίνει φέτος εκτός δικαστηρίων.

Η ομάδα των δικηγόρων, θα παρουσιάσει τα στοιχεία, από πραγματικούς επιστήμονες και ειδικούς, γιατρούς, ιστορικούς, καθώς κι από τα ίδια τα θύματα.

Η ανάγκη για την τέλεση αυτής της διαδικασίας, σύμφωνα με την Ana Garner, είναι η κατάσταση του κόσμου σήμερα, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, το οποίο θα εξαρτηθεί, από την αφύπνιση που πρέπει να γίνει στους ανθρώπους, ώστε να αντιστραφεί η πορεία που θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ζούμε όλοι, ως ελεύθεροι άνθρωποι.

Επειδή αυτή η καταστροφική πορεία πρέπει να σταματήσει, η οργάνωση μιας έρευνας GRAND JURY είναι ο ταχύτερος γνωστός τρόπος, για να προσκομιστούν οι αποδείξεις στο δημόσιο δικαστήριο του κόσμου, το οποίο είναι οι ίδιοι οι πολίτες.

Παρακολουθείστε την διαδικασία στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί:

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί