Δείτε τι δήλωσε 18χρονη μαθήτρια για τους τρανς!!! Στο στόχαστρο οι γυναίκες;;; vid

Απίστευτοι ισχυρισμοί…

18χρονη μαθήτρια λυκείου στην Καλιφόρνια αντιμετώπισε μέλη της σχολικής επιτροπής της περιφέρειάς της την περασμένη εβδομάδα, κατηγορώντας τα επειδή επέτρεψαν σε βιολογικά αγόρια που αυτοπροδιορίζονται ως τρανς κορίτσια να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των γυναικών, όπως είπε.

«Γεια σας κυρίες και κύριοι — και μόνο κυρίες και κύριοι είναι, και θα είναι πάντα», ξεκίνησε την ομιλία της η μαθήτρια του Γυμνασίου Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στο διοικητικό συμβούλιο του Riverside Unified School District σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι 18χρονη μαθήτρια λυκείου και ήθελα να αφιερώσω αυτή την στιγμή για να στρέψω την προσοχή σας στο τρέχον ζήτημα με τους βιολογικούς άνδρες που ισχυρίζονται ότι είναι γυναίκες και με την σειρά τους πιστεύουν πραγματικά ότι δικαιούνται να χρησιμοποιούν τους γυναικείους χώρους», σημείωσε.

Η μαθήτρια συζήτησε ένα περιστατικό την περασμένη εβδομάδα στο σχολείο της όπου ξέσπασε καυγάς αφού ένας τρανς, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξε τα γεννητικά του όργανα και έφτυσε φοιτήτριες στα αποδυτήρια.

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί