Χίλαρι κατά… Ρωσίας: Ανησυχεί για το… έδαφος του πλανήτη, vid

Δείτε…

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, η Ρωσία, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου, κάλεσε να αποφευχθεί μια “χαοτική” έξοδος από τα ορυκτά καύσιμα, χαιρετίζοντας παράλληλα τον “συμβιβαστικό” χαρακτήρα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στην COP28 στο Ντουμπάι.

“Έχουμε υπογραμμίσει, σε κάθε ευκαιρία, τις συνέπειες μιας χαοτικής εξόδου και χωρίς την υποστήριξη της επιστήμης, του άνθρακα, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου”, δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας Ρουσλάν Εντελγκεριόφ, τον οποίο επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

“Το τελικό κείμενο καλεί για συνεισφορά στις παγκόσμιες προσπάθειες για την κατάργηση των ορυκτών καυσίμων στα ενεργειακά συστήματα, αλλά αυτό, και είναι σημαντικό, μέσω μιας δίκαιης συντεταγμένης μετάβασης και λαμβάνοντας υπόψη διάφορες εθνικές καταστάσεις”, πρόσθεσε.

Φυσικά σε αυτό αντιτίθεται η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, υποψήφια πρόεδρος και διεθνίστρια, Χίλαρι Κλίντον, η οποία, μεταξύ άλλων, ζητά, όπως οι πιο ακραίοι παγκοσμιοποιητές, την άνευ όρων έξοδο από τα ορυκτά καύσιμα, με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή (ΕΔΩ)!

Μάλιστα καλεί τις γυναίκες να βγουν μπροστά και εκφράζει την ενόχλησή της που δεν είχαν επαρκή εκπροσώπηση στο Ντουμπάι!

Δείτε την να ανησυχεί για το… έδαφος του πλανήτη:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί