ΧΑΜΟΣ στον “αέρα”! Μητέρα κατά Βασιλακόπουλου: «Τα προσφυγόπουλα δε νοσούν και θα νοσήσει το δικό μου παιδί;» – ΒΙΝΤΕΟ

Έδιναν και έπαιρναν οι «πληρωμένες» ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τετ α τετ με μία μητέρα που δεν δέχεται το παιδί της να εξετάζεται με self test ούτε και να φοράει μάσκα στα σχολεία βρέθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, στον «αέρα» του Alpha.

«Εδώ είναι θέμα νόμων όμως και όπως τους τηρώ εγώ θα πρέπει το ίδιο να ισχύει για όλους», απάντησε στον κ. Βασιλακόπουλο η μητέρα από τη Βέροια, ενώ στην «στημένη» ερώτηση δημοσιογράφου από το πάνελ για το αν είναι κατά της μάσκας και των εμβολίων απάντησε ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί ούτε εκείνη ούτε τα παιδιά της.

«Άρα εσείς δεν πιστεύετε ότι υπάρχει κορωνοϊός αν καταλαβαίνω καλά», δήλωσε ο πνευμονολόγος για να λάβει τη θετική απάντηση της μητέρας.

«Έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι όμως», ακούγεται από δημοσιογράφο στο στούντιο», με την γυναίκα να απαντάει:

«Αυτό πως αποδεικνύεται; Έχουν γίνει νεκροψίες;».

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», ήταν η απόκριση του κ. Βασιλακόπουλου, ενώ παράλληλα απαξιωτική ήταν η αντίδραση των δύο παρουσιαστών.

«Υπάρχουν κι άλλοι γιατροί ξέρετε που λένε άλλα πράγματα πέρα από όσους που προβάλλονται στην τηλεόραση. Οι γιατροί αυτοί το μόνο μέσο που προβάλλονται είναι το διαδίκτυο. Δυστυχώς εμείς ακούμε τους 5 αυτούς ειδικούς που προβάλλονται.

Θα ήθελα να κάνω μία πολύ σοβαρή ερώτηση και θα ήθελα να μου την απαντήσετε. Έχετε πει πάμπολλες φορές ότι τα νεαρά προσφυγόπουλα και οι νεαρές ηλικίες δεν νοσούν. Το δικό μου παιδί θα νοσήσει, αλλά ΔΕΝ θα νοσήσει το νεαρό προσφυγόπουλο. Επίσης δεν έχει εμβολιαστεί κανένας πρόσφυγας, γιατί θα νοσήσει το παιδί μου μόνο;»

«Που τα έχετε ακούσει αυτά; Αυτό που λέτε δεν ισχύει», πετάχτηκε να τη διακόψει γελώντας ειρωνικά ένας εκ των παρουσιαστών για να λάβει την απάντησή του:

«Ο κ. Σύψας τα έχει πει δημόσια, ότι τα νεαρής ηλικίας προσφυγόπουλα δεν νοσούνε»:

Δείτε τώρα και τι είχε δηλώσει σε πανελλήνιο κανάλι το 2020 ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Ν. Σύψας:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί