ΧΑΜΟΣ ανακοινώσεων στο WEF για να φέρουν ΧΟΥΝΤΑ στο διαδίκτυο: Τι είπαν για τα επόμενα δύο χρόνια, vid

Στο πάνελ και ο Έντι Ράμα, πρωθυπουργός της Αλβανίας, που έχει αποθεώσει τον Μητσοτάκη ως τον «καλύτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας».

Στον απόηχο των δηλώσεων για την παρέμβαση που έρχεται, ουσιαστικά, εναντίον της ελεύθερης δημοσιογραφίας στο διαδίκτυο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) «προβλέπει» τώρα καταστροφικές παγκόσμιες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο τα επόμενα 2 χρόνια!!!

Με πρόσχημα, αυτή την ανακοίνωση και λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, κατά πάσα πιθανότητα, έπεται γερή παρέμβαση σε όσους «παραπληροφορούν», σύμφωνα με την καθεστηκυία άποψη, δηλαδή σε όσους γράφουν την αλήθεια και δίνουν γνώση.

Σύμφωνα με τον Jeremy Jurgens, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Επικεφαλής του Κέντρου του WEF για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση:

«Είμαστε εδώ σήμερα για να μοιραστούμε τα ευρήματα του “Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ, της “Παγκόσμιας Έκθεσης Προοπτικής Ασφάλειας του 2023”.

Αυτό είναι αποτέλεσμα έρευνας, σε συνεργασία με τις κοινότητες των Φόρουμ, και την ομάδα συνεργατών μας, στους οποίους έχουμε πάρει συνεντεύξεις και ζητήσαμε πληροφορίες  από 300 στελέχη και πάνω, παγκοσμίως.

Το πιο εντυπωσιακό εύρημα που βρήκαμε είναι ότι, το 93% των ηγετών στον κυβερνοχώρο και το 86% των ηγετών επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο,  πιστεύουν ότι η γεωπολιτική αστάθεια, καθιστά πιθανό έναν καταστροφικό συμβάν στον κυβερνοχώρο τα επόμενα δύο χρόνια».

Στο πάνελ βρισκόταν και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας και αγαπητός «υπάλληλος» του Τζορτζ Σόρος, Έντι Ράμα:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί