BIS: Ετοιμάζουν το παγκόσμιο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ!!!

Θα πηγαίνει ασορτί με το ψηφιακό νόμισμα, την ψηφιακή ταυτότητα και όλα τα άλλα...

Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

Όλοι έχουμε ακούσει την διαβόητη φράση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Αλλά πώς σκοπεύουν οι παγκόσμιες ελίτ και οι κεντρικοί τραπεζίτες να αναπτύξουν αυτό το διαβολικό σχήμα; Λοιπόν, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) το χαρτογράφησε στην πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεσή της για μια προτεινόμενη «ενοποιημένη λογιστική» που ονομάζεται, « Σχέδιο για το μελλοντικό νομισματικό σύστημα: βελτίωση του παλιού, ενεργοποίηση του νέου ».

Έλεγχος όλων των περιουσιακών στοιχείων

Με απλά λόγια, το προσχέδιο του BIS προτείνει ότι όλη η ιδιωτική περιουσία, όπως χρήματα, σπίτια, αυτοκίνητα κ.λπ., θα «συμπιέζεται» σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε ένα παγκόσμιο ενοποιημένο καθολικό «όλα σε ένα μέρος» (σ.σ. Θυμίζει περιουσιολόγιο)!!!.

Τα CBDC (Ψηφιακό Νόμισμα Κνετρικής Τράπεζα) θα αποτελούν τον «πυρήνα της λειτουργίας» του υπάρχοντος κόσμου και θα χρησιμεύουν ως αποθεματικό νόμισμα στον ψηφιακό. Οι συναλλαγές μεταξύ των CBDC και των περιουσιακών στοιχείων με διακριτικά, τα οποία αντιπροσωπεύουν περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου, θα λειτουργούν απρόσκοπτα μέσω έξυπνων συμβάσεων σε μία προγραμματιζόμενη πλατφόρμα.

Κάθε διακριτικό που αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό περιουσιακό στοιχείο στον ψηφιακό χώρο θα περιέχει μεγάλο αριθμό δεδομένων που λαμβάνονται από τον υπάρχοντα κόσμο σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το τι είναι, σε ποιον ανήκει κ.λπ., καθώς και κανόνες για το πώς μπορεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο στοιχείο.

Το κύριο στοιχείο αυτού του σχεδίου BIS είναι πως ό,τι συμβαίνει στον δυστοπικό ψηφιακό κόσμο τους, έχει νομικά δεσμευτικές επιπτώσεις στα περιουσιακά στοιχεία στον πραγματικό, όπως τον αποκαλούν, υπάρχοντα κόσμο (σ.σ. Μπορεί κάποιος να έχει μεν ψηφιακά διακριτικά, που θα αντιπροσωπεύουν το τι κατέχει, τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά η όποια εξουσία θα μπορεί να «παρενοχλεί», εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, την περιουσία του καθενός!!! Θα μπορεί δε, ακόμα και να το ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ με βάση την περιουσία του και όλα θα γίνονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ! Άλλωστε στον ψηφιακό κόσμο όλα αλλάζουν μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου!)

Έλεγχος όλων των πληροφοριών

Το «περιβάλλον δεδομένων» αυτού του ενοποιημένου καθολικού ψηφιακού συστήματος (περιουσιολογίου) θα περιλάμβανε όλα τα περιουσιακά στοιχεία με διακριτικό συν «όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ενσωμάτωση πραγματικών γεγονότων σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη εκτέλεση ενεργειών».  Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι το ενοποιημένο καθολικό ψηφιακό σύστημα δεν θα αποθηκεύει απλώς συμβολικές εκδόσεις κάθε τμήματος ιδιωτικής ιδιοκτησίας στον πλανήτη, αλλά κάθε πληροφορία από γεγονότα του πραγματικού κόσμου που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν περιουσιακά στοιχεία ή συναλλαγές στο παγκόσμιο ενοποιημένο καθολικό ψηφιακό (περιουσιολόγιο).

Τι είδους πληροφορίες από τον πραγματικό κόσμο θα εισαχθούν σε αυτήν την παγκόσμια βάση δεδομένων; Αφήστε την φαντασία ελεύθερη. 

Έλεγχος όλων των ανθρώπων

Οι διεθνείς οργανισμοί συντονίζονται για να επιταχύνουν τα σχέδιά τους για αυτήν την παγκόσμια πλατφόρμα CBDC που συγκεντρώνει τον έλεγχο όλων των περιουσιακών στοιχείων, των πληροφοριών και των ανθρώπων. Την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε το σχέδιο BIS , 20 Ιουνίου 2023, η Kristalina Georgieva, η διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) αποκάλυψε ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του ΟΗΕ «εργάζεται σκληρά για την ιδέα μιας παγκόσμιας πλατφόρμας CBDC» (ΕΔΩ το άρθρο του ΕΛ). 

Το χρονοδιάγραμμα αυτής της ανακοίνωσης της επικεφαλής του ΔΝΤ, που συμπίπτει με το προσχέδιο της BIS, δεν είναι τυχαίο. Η Γκεοργκίεβα τόνισε: «Λέγαμε πριν από την πανδημία ότι το μέλλον ήταν ψηφιακό. Με την πανδημία έφτασε το μέλλον. Τώρα έχουμε έναν επιταχυνόμενο μετασχηματισμό ».

Ο ειδικός στα οικονομικά και στο Real Estate, Τζορτζ Γκάμον παρατήρησε: «Η παγκόσμια ελίτ μόλις αποκάλυψε την μαρξιστική της ατζέντα για να ελέγξει τη ζωή σας». 

«Μιλάμε για μια διαδικασία ακραίας οικονομικής καταστολής, όπου διεκδικούν τον έλεγχο του 100% όλων των πραγματικών περιουσιακών στοιχείων», παρατήρησε η Catherine Austin Fitts!

Η Fitts πρόσθεσε ότι ένα ενοποιημένο καθολικό περιουσιολόγιο συνδεδεμένο με ένα σύστημα CBDC είναι «τόσο τρομακτικό γιατί υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, και αυτός είναι με την μαζική δουλεία και τον έλεγχο του μυαλού». Ο Fitts πιστεύει επίσης ακράδαντα ότι πολλές από τις προσπάθειες «να περιορίσουμε τις ελευθερίες της υγείας μας» θα συνδεθούν με αυτό το παγκόσμιο ενοποιημένο καθολικό περιουσιολόγιο και θα «υλοποιηθούν με τον έλεγχο των συναλλαγών». 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί