«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» επιστήμονα για την μετάλλαξη Όμικρον! Ε, ρε ΓΛΕΝΤΙΑ!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Υπαινιγμοί σοκ για στενές σχέσεις Μποτσουάνας και Κίνας – Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε ετοιμάζονται άλλα κόλπα

O Dr. Robert Malone, διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται ως HOAX, αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του, στην περιβόητη μετάλλαξη Όμικρον, αφήνοντας το ενδεχόμενο να είναι κατασκευασμένη!!!!

«Πρώτα υπήρχαν τα δημοσιεύματα ότι η Αφρική τα πάει τόσο καλά και το ποσοστό θνησιμότητάς της είναι μακράν καλύτερο από τις ΗΠΑ. Στην συνέχεια στον τοπικό Τύπο αποκαλύφθηκε ότι η Νότια Αφρική έλεγε στην Pfizer να πάρει πίσω τα εμβόλιά της επειδή δεν τα χρειαζόταν…..Την επόμενη μέρα είχαμε ξαφνικά αυτή την τεράστια φασαρία γι’ αυτό το νέο στέλεχος του ιού και ο Τύπος ανακοίνωσε ότι αυτό προήλθε απ’ την Νότια Αφρική…. Να σημειωθεί πως η Μποτσουάνα έχει στενές σχέσεις με την Κίνα.

Υπήρξε μια άμεση αντίδραση από την Μεγάλη Βρετανία να διακόψουν τα ταξίδια για το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας πλευράς της Αφρικής. Κατόπιν αποκάλυψαν ότι στην πραγματικότητα εντοπίστηκε πρώτα στη Μποτσουάνα σε 4 πλήρως εμβολιασμένους (σ.σ. εμβολιασμένους) ταξιδιώτες, άγνωστο από πού προέρχονταν ή που πήγαιναν….

Και τότε αρχίζουμε να ακούμε από γιατρούς στην Νότια Αφρική: “Ναι, την έχουμε στο Γιοχάνεσμπουργκ αλλά δεν παρατηρούμε σημαντική νόσηση!!!!”.

Κατόπιν, είχαμε όλον αυτήν τρομολαγνεία να προωθείται ότι αυτό προήλθε από ασθενείς με AIDS.

Είναι προφανές πως πρόκειται για μια μετάλλαξη που διαφεύγει απ’ τα εμβόλια ή ότι είναι σίγουρα πολύ ανθεκτική στα εμβόλια…

Και έχουμε τον Π.Ο.Υ να λέει: “Μην σταματάτε την προώθηση των αναμνηστικών δόσεων”.

Αυτό με κάνει να είμαι σίγουρος ότι οι αναμνηστικές δόσεις είναι ένας τέλειος τρόπος ώστε βασικά να προκαταλάβουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ώστε να είμαστε ακόμη λιγότερο ικανοί ν’ απαντήσουμε σε αυτήν την νέα παραλλαγή.

Δεν είμαι ένας από αυτούς που παρακολουθούν προσεκτικά όλες αυτές τις μεταλλάξεις και δεν έχω τα προσόντα να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά από εκείνες που υπάρχουν υπάρχει μια υπό-ομάδα που εγείρει προειδοποιητικά σημάδια ότι αυτό (η Όμικρον) γενετικά δε μοιάζει να ‘ναι μέρος της προηγούμενης εξελικτικήςδιαδικασίας που βλέπουμε με πολλά άλλα στελέχη….. (σ.σ. άρα τι είναι κατασκευασμένη;;;)».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί