Τρομακτικοί ισχυρισμοί από McCullough: ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ στο σώμα η ακίδα πρωτεΐνης μετά το εμβόλιο! vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

O Peter Andrew McCullough, ο γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος, προχώρησε σε νέους τρομακτικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια:

«Τα εμβόλια covid-19 έχουν επίσημες προειδοποιήσεις, και τώρα μια μεγάλη βιβλιογραφία με περισσότερες από χίλιες  δημοσιεύσεις ομοτίμων στην εθνική βιβλιοθήκη Ιατρικής, και το σύστημα προεκτύπωσης, δείχνουν ότι τα εμβόλια να προκαλούν θρόμβους αίματος.

Και το τμήμα του εμβολίου που το προκαλεί είναι, η ακίδα πρωτεΐνης που  δημιουργείται μετά την εγκατάσταση του  γενετικού υλικού στο ανθρώπινο σώμα.

Προάγει θρόμβους αίματος χωρίς αμφιβολία. Το FDA έχει προειδοποιήσεις για θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 49 ετών, με το εμβόλιο johnson & johnson για παράδειγμα. Αλλά είναι ανησυχητικό, τώρα έχουμε ένα χαρτί από τον Ηulkin και τους συναδέλφους, που δείχνει ότι ο αγγελιοφόρος RNA παραμένει στο σώμα 60 μέρες.

Έχει  βρεθεί στους λεμφαδένες και παραμένει στο σώμα πάρα πολύ καιρό. Η ακίδα πρωτεΐνης  πιστεύεται τώρα ότι παραμένει στο σώμα για περισσότερο από έναν χρόνο, και οι συνεχείς δόσεις (εμβολίου), σημαίνει συνεχιζόμενη συσσώρευση ακίδας πρωτεΐνης».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί