Για σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε ό,τι αφορά τις διεθνιστικές πολιτικές που αφορούν τα παιδιά και τον αθλητισμό.
Μιλώντας προ ημερών μπροστά σε ένθερμους ρεπουμπλικάνους, ο Τραμπ επανέλαβε την υπόσχεσή του να κόψει οριστικά τη χρηματοδότηση σε όποια σχολικά ιδρύματα «προωθεί τη διεμφυλική παραφροσύνη» και εισάγει «σεξουαλικά και πολιτικά περιεχόμενα στις ζωές των παιδιών».
Υποσχέθηκε να «τελειώσει» τη ροή κρατικού χρήματος σε όποιο σχολείο εξακολουθεί να έχει μέτρα υποχρεωτικότητας εμβολίων και μασκών.
Παράλληλα, κάνοντας ένα επίκαιρο σχόλιο με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί για τη συμμετοχή «intesex αθλητών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τραμπ δεσμεύτηκε να «κρατήσει τους άνδρες μακριά από γυναικεία αθλήματα»:
«Από την πρώτη κιόλας μέρα θα υπογράψω προεδρικό διάταγμα το οποίο θα βάζει τέλος στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε όποιο σχολίο προωθεί τη θεωρία της φυλής, τη διεμφυλική παραφροσύνη και άλλα ανάρμοστα φυλετικά, σεξουαλικά ή πολιτικά περιεχόμενα στις ζωές των παιδιών μας.
Είναι αλήθεια. “Σώσε τα παιδιά μας”, είναι σωστό (σύνθημα). Και δεν θα δώσω ούτε δεκάρα σε όποιο σχολείο εξακολουθεί να έχει υποχρεωτικά εμβόλια ή υποχρεωτική τη μάσκα. Ούτε μία δεκάρα!
Και θα κρατήσω τους άνδρες έξω από τα γυναικεία αθλήματα»:
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid
- Απίστευτες εικόνες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας – Άγριο κοάλα κάνει βόλτα με το αστικό, vid
- Ουκρανικό: Έφτασε στο Μαϊάμι ο απεσταλμένος της Ρωσίας Ντμίτριεφ για συνομιλίες
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος Τζορτζ έβαλαν ποδιές…και δούλεψαν στην κουζίνα, vid
- Απόκοσμο τοπίο: Μία πόλη στο μέτωπο πνιγμένη στις οπτικές ίνες των drones, vid
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Ανακάλυψαν αρχαίο ναό αφιερωμένο στο Ρα μετά από 4.500 χρόνια
- Τι κάνει ο Πάπας Λέων στις 3.00 τα ξημερώματα…όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί;
- «Εκλογές τώρα» ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Δείτε τι έφτιαξε μόνο με….μπαμπού! Απίστευτο ταλέντο, vid









