• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τραμπ: «Ο Φάουτσι τα γνώριζε όλα» – Παγκόσμιος «σεισμός» για τις αποκαλύψεις περί προελεύσεως του covid-19 – BINTEO

Τραμπ: «Ο Φάουτσι τα γνώριζε όλα» – Παγκόσμιος «σεισμός» για τις αποκαλύψεις περί προελεύσεως του covid-19 – BINTEO

«Το έκανε για να μην κερδίσω τις εκλογές».

Δριμύ είναι το “κατηγορώ” του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά του επικεφαλής επιδημιολόγου της χώρας και υπέρμαχο των εμβολίων. Δρ. Άντονι Φάουτσι.

Μπροστά στον «σεισμό» των αποκαλύψεων σχετικά με την εργαστηριακή προέλευση του ιού, ο Τραμπ κατήγγειλε πως ο Φάουτσι τα γνώριζε όλα από την αρχή και δεν μίλησε για να μην κερδίσουν τις εκλογές οι Ρεπουμπλικανοί.

Θυμίζουμε πως ο Τραμπ αλλά και η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων στελεχών υποστήριζαν από την αρχή της πανδημίας πως ο «κινέζικος», όπως τον αποκαλούσαν, ιός δεν είχε φυσική προέλευση, ζητώντας από την Κίνα αποζημίωση-μαμούθ για απόκρυψη στοιχείων από τον ΠΟΥ.

Έτσι και τώρα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αισθάνεται δικαιωμένος ζητώντας από το Πεκίνο αποζημίωση 10τρισ. δολαρίων για τις ζημιές και τους θανάτους που προκάλεσε παγκόσμια η πανδημία:

O Τραμπ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρά μετά το «τσουνάμι» των αποκαλύψεων με επίκεντρο τον Φάουτσι.

Σε προηγούμενη παρέμβασή του (Δείτε ΕΔΩ) είχε υποστηρίξει:

«Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από τον Δρα Φάουτσι. Η χρηματοδότηση της Wuhan από τις ΗΠΑ ξεκίνησε ανόητα από την κυβέρνηση Ομπάμα το 2014, αλλά τελείωσε υπό την κυβέρνηση Τραμπ. Όταν το άκουσα, είπα αμέσως ”όχι”. Τι γνώριζε ο Δρ Fauci σχετικά με την έρευνα ”gain of function” και από πότε το γνώριζε;,

Τώρα όλοι, ακόμη και ο λεγόμενος “εχθρός”, αρχίζουν να λένε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε δίκιο για τον ιό της Κίνας, ο οποίος προέρχεται από το εργαστήριο της Ουχάν. Η αλληλογραφία μεταξύ του Δρα Φάουτσι και της Κίνας αποτελεί ισχυρή απόδειξη για να την αγνοήσει ο καθένας. Η Κίνα πρέπει να πληρώσει δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και στον κόσμο, για τον θάνατο και την καταστροφή που προκάλεσαν!».