• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κοροϊδεύουν τους πάντες! Νέες δηλώσεις για τον κορωνοϊό – Τραμπ: Είχα δίκιο, vid

Κοροϊδεύουν τους πάντες! Νέες δηλώσεις για τον κορωνοϊό – Τραμπ: Είχα δίκιο, vid

Ο κόσμος θύμα σχεδίων και συμφερόντων...

Ο διεθνιστής επιδημιολόγος των ΗΠΑ, Αντονι Φάουτσι, δεν απέκλεισε ο κορωνοϊός Covid-19 να προήλθε από διαρροή από εργαστήριο, προκαλώντας νέα παρέμβαση του τέως Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο.

Μιλώντας στο δίκτυο MSNBC, το βράδυ της Τετάρτης, είπε πως «δεν μπορώ να εγγυηθώ για όλα όσα έχουν συμβεί στο εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν».

«Προσπαθούσαμε να ανταλλάξουμε σωστές πληροφορίες και σωστά δεδομένα. Αυτό που δεν είχε γίνει κατανοητό είναι πως η επιστήμη αποτελεί μια δυναμική διαδικασία»μ συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με μισούν για αυτό που έκανα στην περίοδο της διακυβέρνησης Τραμπ… Δεν στρεφόμουν, όμως, με κανέναν τρόπο κατά του Τραμπ».

ΤΡΑΜΠ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

Όπως ήταν φυσικό, οι νέες δηλώσεις του Φάουτσι προκάλεσαντην αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος για όλα αυτά είχε αποκλειστεί από το twitter.

Ως εκ τούτου, μοίρασε την δήλωσή του μέσω E-Mail:

«Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από τον Δρα Φάουτσι. Η χρηματοδότηση της Wuhan από τις ΗΠΑ ξεκίνησε ανόητα από την κυβέρνηση Ομπάμα το 2014, αλλά τελείωσε υπό την κυβέρνηση Τραμπ. Όταν το άκουσα, είπα αμέσως ”όχι”. Τι γνώριζε ο Δρ Fauci σχετικά με την έρευνα ”gain of function” και από πότε το γνώριζε;»,

«Τώρα όλοι, ακόμη και ο λεγόμενος “εχθρός”, αρχίζουν να λένε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε δίκιο για τον ιό της Κίνας, ο οποίος προέρχεται από το εργαστήριο της Ουχάν. Η αλληλογραφία μεταξύ του Δρα Φάουτσι και της Κίνας αποτελεί ισχυρή απόδειξη για να την αγνοήσει ο καθένας. Η Κίνα πρέπει να πληρώσει δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και στον κόσμο, για τον θάνατο και την καταστροφή που προκάλεσαν!», κατέληξε σε δεύτερο e-mail του.

TA E-MAILS ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 3.200 σελίδες  e-mail από συνομιλίες του κορυφαίου αμερικανού επιδημιολόγου  Δρ Άντονι Φάουτσι κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού με μέλη της επιδημιολογικής ομάδας, πρώην συναδέλφους, παλιούς φίλους, δημοσιογράφους, παραγωγούς, διασημότητες και απλούς πολίτες δημοσίευσε το BuzzFeed.