Πριν κάποιο καιρό κανείς δεν το φανταζόταν. Ο Λιακόπουλος όμως προειδοποιούσε για την Ατζέντα 2030, για την παγκόσμια δικτατορία που έρχεται, για τις περιοχές στις οποίες δεν θα κυκλοφορούν πολίτες, το κενό ανάμεσά μας που θα μεγαλώσει και για όλα όσα ζούμε και θα ζήσουμε.
Το επόμενο βίντεο συνιστά την κορωνίδα της μέχρι τώρα κατάστασης. Στην ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Φώτη Πάσσο παρουσιάζουν ένα βίντεο που δείχνει την Ελλάδα κλειδωμένη πέρα έως πέρα, με τεράστια λουκέτα, τα οποία συμβολίζουν το Lockdown, αλλά οι αλυσίδες θα μπορούσαν να συμβολίζουν και την σκλαβιά.
Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και κάθε φορά που μας επιβάλλεται ένας νέος εγκλεισμός δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια στην ζωή μας, όπως αναφέρει η ομάδα στην περιγραφή του βίντεο.
Χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και πολιτιστικές εκδηλώσεις φαντάζουν ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση και ο εγκλεισμός μαζί με τον φόβο έχουν σκεπάσει την καθημερινότητα.
Οι ανθρώπινες επαφές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν ανατραπεί. Τα λουκέτα μας ακολουθούν παντού και ως σύγχρονο χτικιό στοιχειώνουν τις ζωές μας. Οι αλυσίδες τυλίγουν τους πάντες και βαθύ σκοτάδι απλώνεται. Κάποιος όμως θα τις σπάσει ή μάλλον θα τις ΚΟΨΕΙ. Απλά πριν την Ανάσταση προηγείται η Σταύρωση.
Δείτε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα έγινε κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ημέρα εθνικού πένθους μεθαύριο Κυριακή στην Αυστραλία
- Αμερικανική αγορά: Η Ελλάδα αναδείχθηκε «Καλύτερος τουριστικός προορισμός» για πέμπτη συνεχή χρονιά
- Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια – 27χρονος οδηγός μηχανής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με τρόλεϊ
- Κ. Τσουκαλάς: Μετά τα τελεσίγραφα ήρθαν οι απειλές της κυβέρνησης κατά των αγροτών
- ΣΤΑΣΥ: Ενίσχυση των δρομολογίων του μετρό τις Κυριακές 21 και 28/12, που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά
- Κλιμακώνονται τα αγροτικά μπλόκα στη Μακεδονία
- Πρίγκιπας του Ντουμπάι δείχνει εντυπωσιακό κεραυνό να χτυπά το Μπουρτζ Χαλίφα, vid
- Πίεση του Τραμπ στον Ζελένσκι για να τελειώνει το θέμα της Ουκρανίας
- Η αποτίμηση Πούτιν για το 2025: «Έχουμε το πάνω χέρι στο μέτωπο, η Ουκρανία δεν θέλει ειρήνη» – LIVE









