Πριν κάποιο καιρό κανείς δεν το φανταζόταν. Ο Λιακόπουλος όμως προειδοποιούσε για την Ατζέντα 2030, για την παγκόσμια δικτατορία που έρχεται, για τις περιοχές στις οποίες δεν θα κυκλοφορούν πολίτες, το κενό ανάμεσά μας που θα μεγαλώσει και για όλα όσα ζούμε και θα ζήσουμε.
Το επόμενο βίντεο συνιστά την κορωνίδα της μέχρι τώρα κατάστασης. Στην ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Φώτη Πάσσο παρουσιάζουν ένα βίντεο που δείχνει την Ελλάδα κλειδωμένη πέρα έως πέρα, με τεράστια λουκέτα, τα οποία συμβολίζουν το Lockdown, αλλά οι αλυσίδες θα μπορούσαν να συμβολίζουν και την σκλαβιά.
Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και κάθε φορά που μας επιβάλλεται ένας νέος εγκλεισμός δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια στην ζωή μας, όπως αναφέρει η ομάδα στην περιγραφή του βίντεο.
Χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και πολιτιστικές εκδηλώσεις φαντάζουν ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση και ο εγκλεισμός μαζί με τον φόβο έχουν σκεπάσει την καθημερινότητα.
Οι ανθρώπινες επαφές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν ανατραπεί. Τα λουκέτα μας ακολουθούν παντού και ως σύγχρονο χτικιό στοιχειώνουν τις ζωές μας. Οι αλυσίδες τυλίγουν τους πάντες και βαθύ σκοτάδι απλώνεται. Κάποιος όμως θα τις σπάσει ή μάλλον θα τις ΚΟΨΕΙ. Απλά πριν την Ανάσταση προηγείται η Σταύρωση.
Δείτε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσική παρέμβαση υπέρ της Βενεζουέλας, ενώ οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει στρατιωτική δύναμη στην Καραϊβική
- «Κάτι πρέπει να γίνει»! «Κεραυνοί» Τραμπ για την σφαγή χριστιανών
- Σοκ στη Σαλαμίνα: Ληστές χτύπησαν στο κεφάλι 75χρονη γυναίκα και τη σκότωσαν – Τη βρήκε η κόρη της
- Τσιάρας: Παρέδωσε φάκελο με στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη και Πέμπτη 5 – 6 Νοεμβρίου 2025
- Θα γίνουν υπόγειες δοκιμές πυρηνικών όπλων στις ΗΠΑ; Τι απάντησε ο Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το “μάζεμα” της ελιάς από τα ελαιόδεντρα του Δήμου
- Στοιχεία – σοκ από τη Γαλλία: 107 γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον σύντροφό τους το 2024, αύξηση 11%
- Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές των σχολών της ΔΥΠΑ
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος Νάνο
 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					









 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					