Η Πρόεδρος του ΚΕΣΥ και Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, άφησε άναυδη όλη την Ελλλάδα και ιδιαιτέρως όσους ασχολούνται με τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας.
Με ρητορική, που παραπέμπει περισσότερο σε Βόρεια Κορέα και όχι στην καλοκαιρινή Ελλάδα, η κα Γκάγκα ζήτησε τιμωρία των τουριστών που δεν φορούν μάσκα, καθώς στις χώρες τους τα πράγματα είναι πιο χαλαρά από ότι εδώ. Ωστόσο, το ελληνικό κράτος συνιστά πρότυπο για την επιβολή περιοριστικών μέτρων της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.
Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για τους τουρίστες και τις μάσκες η κα Γκάγκα είπε χαρακτηριστικά:
«Ίσως πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε πρόστιμο στους ξένους ή να ξέρουν ότι υπάρχει τιμωρία. Φίλος του γιου μου που πήγες την Σιγκαπούρη για να δουλέψει, του φόρασαν βραχιολάκι και αν έβγαινε έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχε πρόστιμο, και κίνδυνο απέλασης».
Στην συνέχεια το ρεπορτάζ δείχνει τουρίστες, οι οποίοι τα έχουν χαμένα με την αυστηρότητα των μέτρων στην Ελλάδα!!!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
- Όταν η τέχνη μιμείται τη ζωή: Ο Έρικ Ντέιν θα υποδυθεί έναν ασθενή με ALS, έξι μήνες μετά τη δική του διάγνωση
- Η ειρήνη είναι εύθραυστη! Η περιοχή που μπορεί να δώσει ξαφνικά μεγάλο πόλεμο
- «ΛΟΓΟΣ–LOGOS»: Η Μητρόπολη Ν. Ιωνίας δημιουργεί το πρώτο εργαλείο AI για θέματα πίστεως
- Fedhatta: Στην Αθήνα κορυφαία στελέχη του γερμανικού τουρισμού
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 27χρονη που προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης
- Μαύρη Θάλασσα: Η Βουλγαρία θα μετάσχει ενεργά στη δημιουργία κόμβου ασφάλειας
- Ξεκίνησαν γυρίσματα για το “Black Tides”: Τζον Τραβόλτα και Μελίσα Μπαρέρα σε… αγώνα επιβίωσης
- Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Αν συμβεί αυτό τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ευρώπη