Τελειώνουν το ΣΟΟΥ;;; «Παράθυρο» από ΗΠΑ για “ΠΑΡΑΔΟΣΗ ουκρανικών εδαφών στους Ρώσους”! Ακούνε τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!

Δεν πήραν αψήφιστα τις δηλώσεις του «αγαπητού Χένρυ» αμφότερες οι πλευρές!

Με τα λεγόμενα του κορυφαίου πολιτικού εκπροσώπου των διεθνιστών (και των αφεντικών τους), τον Χένρυ Κίσινγκερ, φαίνεται πως συμφωνούν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ουάσινγκτον!

Θυμίζουμε, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το ΕΛ, πως ο Κίσινγκερ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, είχε ανοικτά ταχθεί υπέρ της παράδοσης εδαφών από την Ουκρανία στη Ρωσία προκειμένου να λάβει τέλος ο πόλεμος!

«Η Ουκρανία πρέπει να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία για να τερματιστεί ο τρίμηνος πόλεμος. Οι διαπραγματεύσεις πρέπει να ξεκινήσουν τους επόμενους δύο μήνες προτού δημιουργηθούν ανατροπές και εντάσεις που δεν θα ξεπεραστούν εύκολα. Στην ιδανική περίπτωση, η διαχωριστική γραμμή θα πρέπει να είναι η επιστροφή στο status quo ante. Η συνέχιση του πολέμου πέρα ​​από αυτό το σημείο δεν θα αφορούσε την ελευθερία της Ουκρανίας, αλλά έναν νέο πόλεμο εναντίον της ίδιας της Ρωσίας».

Στροφή από Μπάιντεν

Προκαλώντας μάλλον έκπληξη στους περισσότερους, ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παράδοσης (πρώην) ουκρανικών εδαφών (βλ. Χερσώνα, Μαριούπολη, Ζαπορίζιε κλπ) στην Ρωσία με αντάλλαγμα την…ΧΟΥΝΤΟ-ειρήνη!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «αν πρέπει η Ουκρανία να παραχωρήσει εδάφη για να επιτευχθεί ειρήνη» εκείνος απάντησε:

«Από την αρχή, έλεγα – και δεν συμφωνούν μάλιστα όλοι μαζί μου– καμιά απόφαση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία. Είναι το έδαφός τους. Δεν πρόκειται να τους πω τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν. ΑΛΛΑ μου φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να υπάρξει μια διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων. Και τι συνεπάγεται αυτό, δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς εκείνη τη στιγμή. Αλλά στο μεταξύ, θα συνεχίσουμε να βοηθούμε τους Ουκρανούς ώστε να μπορούν να αμυνθούν».

Ανοίγει άραγε ο δρόμος, με την ενδεχόμενη συγκατάθεση και του Κιέβου, για διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους εν μέσω κάποιας γενικής κατάπαυσης του πυρός;;;

Ακόμα και ο Ζελένσκι, ο οποίος για πρώτη φορά παραδέχθηκε την Πέμπτη πως οι Ρώσοι κατέχουν το 20% των εδαφών της Ουκρανίας, έχει “μαλακώσει” τη στάση του, απέχοντας από τις συνεχόμενες εμπρηστικές δηλώσεις κατά των Ρώσων που προηγήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες μέσα στο καλοκαίρι.

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί