Κίσινγκερ: «Μέχρι τότε να έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ρωσία – Αλλιώς αυτό που θα συμβεί ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ», vid

Ο γερόλυκος της διεθνιστικής εξωτερικής πολιτικής ήταν ξεκάθαρος: «Δώστε εδάφη στους Ρώσους»!

Ο Χένρι Κίσινγκερ είπε ότι η Δύση θα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να επιφέρει μια συντριπτική ήττα στη Ρωσία και πρότεινε ότι η Ουκρανία πρέπει να παραχωρήσει μέρος της σημερινής επικράτειάς της, προκειμένου να επέλθει ειρήνη!

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κίσινγκερ, 98 ετών, είπε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας πως οι διαπραγματεύσεις για ειρήνη πρέπει να ξεκινήσουν μέσα σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ περίπου, «προτού δημιουργηθούν ανατροπές και εντάσεις που δεν θα ξεπεραστούν εύκολα».

Τα λόγια του πάντα συγκρατημένου και ορεξάτου για διπλωματία, αγαπητού Χένρι, έρχονται αφότου ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky, έδωσε αψυχολόγητη ομιλία κατά της Ρωσίας, στην έναρξη της συνόδου κορυφής του Νταβός αυτή την εβδομάδα στην Ελβετία, αναγκάζοντας τους Κινέζους να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Ωστόσο, ο Κίσινγκερ είπε ότι θα ήταν «μοιραίο» για τη Δύση να παρασυρθεί στην «διάθεση της στιγμής» και να ξεχάσει τη θέση ισχύος της Ρωσίας στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την The Telegraph , εξήγησε ότι η Ρωσία ήταν «ουσιώδες μέρος της Ευρώπης» για περισσότερους από τέσσερις αιώνες, σημειώνοντας ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν πρέπει «να παραβλέψουν τη μακροπρόθεσμη σχέση» ή αλλιώς να διακινδυνεύσουν να βάλουν την Ρωσία σε μόνιμη συμμαχία με την Κίνα.

photo Daily Mail

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί