Συμβαίνει ΤΩΡΑ, ξυπνήστε!!! Μέσα σε «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»!!! Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ δεν ΘΑ γίνουν...

Άσχημες μέρες ξημερώνουν!

Οι Αυστραλοί και οι επισκέπτες του νησιού που βρίσκονται σε καταυλισμούς καραντίνας, κατά άλλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για τον Covid αρχίζουν να μιλούν ανοιχτά για την κακή μεταχείριση που λαμβάνουν, προειδοποιώντας πως όλα αυτά θα εκαπλωθούν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο!

Για παράδειγμα, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τον The Guardian την περασμένη Πέμπτη κατηγόρησε το προσωπικό των δύο κέντρων κράτησης νέων της Βόρειας Επικράτειας ότι αφήνει παιδιά κλειδωμένα σε κελιά για περισσότερες από 23 ώρες την ημέρα.

Η έκθεση αναφέρει, «Η ομάδα διαπίστωσε επίσης ότι οι νεαροί κρατούμενοι δεν είχαν επαρκή πρόσβαση στην εκπαίδευση και τις ιατρικές υπηρεσίες λόγω έλλειψης προσωπικού. Μερικοί νέοι έμειναν στα κελιά τους για έως και 23 ώρες και 45 λεπτά την ημέρα αναμένοντας ιατρική εξέταση».

Στο βίντεο θα δείτε Αυστραλή που μεταφέρθηκε βίαια στις εγκαταστάσεις του Χάουαρντ Σπρινγκς της Βόρειας Επικράτειας να μαγνητοσκοπεί ένα ζευγάρι εργαζομένων που την απειλούν με πρόστιμο 5.000 $, επειδή μίλησε σε άλλο άτομο μέσω ενός φράχτη.

«Δεν μπορείς να αφήσεις το μπαλκόνι σου για να πας στον φράχτη για να μιλήσεις με κάποιον άλλο», είπε στη γυναίκα ένας άνδρας.

Δείτε τα βίντεο!!! Ο εφιάλτης ξεκίνησε!!! Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!!!!!!!!!! Αν αυτό δεν είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης τότε τι είναι;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί