• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Αστυνομία και αριστεριστές κατά πολιτών – Η ελευθερία σε άμεσο κίνδυνο (vid)

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Αστυνομία και αριστεριστές κατά πολιτών – Η ελευθερία σε άμεσο κίνδυνο (vid)

aristera_polites
Δύο περιστατικά που τόσο μοιάζουν μεταξύ τους…

Παρακάτω θα δείτε δύο βίντεο τα οποία δεν χρήζουν πολλών σχολίων.

Το πρώτο έρχεται από την Βρετανία. Αστυνόμος επιτίθεται σε πολίτη και απειλεί να τον ψεκάσει με σπρέι πιπεριού, επειδή δεν φοράει μάσκα και δεν θέλει να κατέβει από το μετρό.

Ο πολίτης ισχυρίζεται πως έχει θέματα Υγείας και δεν μπορεί να φοράει μάσκα. Ο αστυνομικός αδιαφορεί και προσπαθεί να τον αρπάξει.

«Δεν επιτρέπεται να με αγγίζεις», λέει ο πολίτης στον αστυνομικό και συνεχίζει: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να φοράω μάσκα. Είναι ενάντια στον νόμο το να με προκαλείς».

Ο αστυνομικός τραβάει τον άντρα από τα ρούχα και τον απειλεί με το σπρέι.

Οι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν: «Δεν έκανε κάτι κακό. Έχει θέματα Υγείας».

Δείτε:

Το επόμενο βίντεο προέρχεται από την Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ. Εκεί αριστεριστές με παρόμοια διάθεση για βία, όπως ο αστυνομικός της Βρετανίας, έχουν πέσει πάνω από γυναίκα και την πιέζουν να σηκώσει την γροθιά της στο πλαίσιο του «Black Lives Matter».

Κάποιοι από αυτούς τσιρίζουν απειλητικά στο πρόσωπό της, την ρωτούν «αν είναι χριστιανή», ενώ άλλοι φωνάζουν «η σιωπή των λευκών είναι βία».

Δείτε:

Δύο περιστατικά που τόσο μοιάζουν μεταξύ καθώς γίνονται στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής, εκείνης της διεθνιστικής Αριστεράς που αφενός επιβάλει τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό, αφετέρου την ιδεολογική άποψή της ακόμα και σε όσους δεν την συμμερίζονται.

Στην πρώτη περίπτωση δρουν αστυνομικοί, στην δεύτερη «διαδηλωτές».