ΣΟΚ! Φυλάκισαν δάσκαλο λίγο αφότου αποκάλεσε με λάθος αντωνυμία ΤΡΑΝΣ μαθητή!!!

Σε τι κόσμο ζούμε;;;;

Ένας δάσκαλος που αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει ουδέτερες ως προς το φύλο αντωνυμίες για έναν τρανς μαθητή, στάλθηκε στη φυλακή Mountjoy για περιφρόνηση του δικαστηρίου.

Ο Ένοχ Μπερκ συνελήφθη χθες το πρωί επειδή παραβίασε δικαστική απόφαση να μην διδάξει στο σχολείο του στο Γουέστμιθ ή να μην είναι σωματικά παρών εκεί.

Σύμφωνα με την dailymail, αφού ο δικαστής Μάικλ Κουίν έβγαλε την απόφασή του, ο Μπερκ είπε:

«Είναι παράνοια που θα οδηγηθώ από αυτή την αίθουσα σε ένα μέρος φυλάκισης, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τις χριστιανικές μου πεποιθήσεις».

Η σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου του Wilson’s Hospital School είπε ότι ήταν με «βαριά καρδιά» που ζήτησε την φυλάκιση του Μπερκ, αλλά είπε ότι ο πελάτης της δεν είχε άλλη επιλογή καθώς ο Μπερκ συνέχισε να πηγαίνει στο σχολείο, παρά τη δικαστική απόφαση που ίσχυε από την περασμένη εβδομάδα.

Η διαμάχη ξεκίνησε σχετικά με την άρνησή του να απευθυνθεί σε έναν μαθητή σε μεταβατικό στάδιο ως «αυτοί» και όχι «αυτός», όπως ζήτησαν ο μαθητής και οι γονείς τους τον Μάιο, και συμφώνησε το σχολείο της Εκκλησίας της Ιρλανδίας.

Αυτό κλιμακώθηκε σε αναστολή του την ημέρα πριν από την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου, εν αναμονή της έκβασης μιας πειθαρχικής διαδικασίας.

Είχε αρνηθεί να μείνει μακριά από το σχολείο με άδεια μετ’ αποδοχών και θα καθόταν σε μια άδεια τάξη, δηλώνοντας ότι ήταν εκεί για να δουλέψει.

Ο Μπερκ είπε στον δικαστή Κουίν:

«Είμαι δάσκαλος και δεν θέλω να πάω φυλακή. Θέλω να είμαι στην τάξη μου σήμερα, εκεί ήμουν σήμερα το πρωί όταν με συνέλαβαν. Λατρεύω το σχολείο μου, με το μότο του Res Non Verba, τις πράξεις και όχι τα λόγια, αλλά είμαι εδώ σήμερα γιατί είπα ότι δεν θα αποκαλούσα ένα αγόρι κορίτσι».

Και συνέχισε:

«Είναι ενάντια στη χριστιανική μου πεποίθηση. Είναι αντίθετο με τις Γραφές, αντίθετο με το ήθος της Εκκλησίας της Ιρλανδίας και του σχολείου μου.

Οι θρησκευτικές μου πεποιθήσεις δεν είναι κακή συμπεριφορά. Δεν είναι σοβαρό παράπτωμα. Δεν θα είναι ποτέ. Μου είναι αγαπητοί. Ποτέ δεν θα τους αρνηθώ και ποτέ δεν θα τους προδώσω, και ποτέ δεν θα υποκύψω σε μια εντολή που θα μου απαιτούσε να το κάνω. Απλώς δεν είναι δυνατόν να το κάνω αυτό ».

Περιέγραψε την αναστολή του ως «παράλογη, άδικη και άδικη».

(ΦΩΤΟ:pixabay)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί