Προβλέπεται μέγας χαμός το 2024! Ο Τραμπ επιστρέφει και τελειώνει μάσκες και εμβόλια, vid

Και όχι μόνο στις ΗΠΑ...

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέο μήνυμα/διάγγελμα σχολίασε τον “βομβαρδισμό” των ειδήσεων περί πιθανής επαναφοράς των σκληρών κορωνομέτρων που επί σχεδόν μία τριετία διέλυσαν τις δυτικές κοινωνίες.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε ότι, εάν επανεκλεγεί το 2024, θα «χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμη αρχή για να περικόψει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε οποιοδήποτε σχολείο, κολέγιο, αεροπορική εταιρεία ή σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας που επιβάλλει εντολή μάσκας ή εμβολίου».

Αρκετά ιδιωτικά ιδρύματα, νοσοκομεία και κολέγια έχουν επανεισαγάγει τις απαιτήσεις για το προσωπικό ή τους επισκέπτες να φορούν μάσκες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα…τρόμου για τον covid και την υποτιθέμενη κλιματική κρίση, ο Τραμπ, που προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε τα εξής:

«Οι τρελοί αριστεροί προσπαθούν πολύ σκληρά να επαναφέρουν τα lockdowns και τις εντολές του Covid με όλο τον ξαφνικό φόβο τους για τις νέες παραλλαγές που έρχονται. Ξέρετε τι άλλο έρχεται; Εκλογές! Θέλουν να ξαναρχίσουν την υστερία του covid ώστα να μπορούν να δικαιολογήσουν περισσότερα lockdowns, περισσότερη λογοκρισία. Είναι άρρωστοι άνθρωποι.

Εμείς δεν θα συμμορφωθούμε! Οπότε μην το σκέφτεστε! Δεν θα κλείσουμε τα σχολεία μας, δεν θα δεχθούμε τα lockdowns σας, δεν θα δεχθούμε τις εντολές μασκών και εμβολίων. Νόθευσαν τις εκλογές του 2020 και προσπαθούν τώρα να κάνουν το ίδιο.

Θα αποτύχουν! Γιατί δεν θα το αφήσουμε να συμβεί. Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο θα περικόψω κάθε διαθέσιμη χρηματοδότηση σε κάθε σχολείο, κολέγιο, αεροπορική εταιρεία που επιβάλλει υποχρεωτικότητα μάσκας ή εμβολίου»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί