Πρωθυπουργός «ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ»! Θα το κάνει και ΑΥΤΟ ο Μητσοτάκης!!! «ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ» οι διεθνιστές – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ μέσα στα σχολεία... Από μικρά τα παιδιά, θα τα βάλουν να μάθουν να ζουν έτσι!

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε πλήρη συφωνία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ανακοίνωσε ουσιαστικά τον διαχωρισμό των παιδιών σε εμβολιασμένα και ανεμβολίαστα, με τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες να αρχίζουν μα μaθαίνουν από μικρή ηλικία πως όποιος κάνει αυτό που λέει το Κράτος και οι «ειδικοί» θα έχει προνόμια.

Συγκεκριμένα, η κα Κεραμέως,, ανακοίνωσε πως πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 θα ανοίξει την Παρασκευή και οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την επόμενη Τετάρτη.

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας μετά τον εμβολιασμό τους τα εμβολιασμένα παιδιά δεν θα είναι υποχρεωμένα να υποβάλλονται σε self test και θα εισέρχονται στο σχολείο με το ΠΑΣΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!

Όλα αυτά, παρότι ο ιός μεταδίδεται και από εμβολιασμένους, κάτι που προμηνύει, εκτός των άλλων, αύξηση κρουσμάτων στα δημοτικά. Απλά το σχολείο θα γνωρίζει ποια παιδιά είναι εμβολιασμένα και ποια ανεμβολίαστα, όπως και οι μαθητές μεταξύ τους και εναπόκειται στο ήθος και τον χαρακτήρα του δασκάλου, αν θα εξαλείψει τον διαχωρισμό ή αν θα τον ενισχύσει!!!

Δεν αποκλείεται αργότερα να δοθούν περισσότερα προνόμια στα εμβολιασμένα παιδιά, προκαλώντας στεναχώρια και σύγχυση στις αθώες ψυχούλες.

Δείτε το βίντεο:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί