Ο James Patrick συζητά, στην αμερικανική διαδικτυακή εκπομπή “The Highwire”, το νέο του ντοκιμαντέρ, Nitrogen 2000, το οποίο υπογραμμίζει τη δαιμονοποίηση των εκπομπών αζώτου από την ολλανδική κυβέρνηση στο όνομα του περιβαλλοντισμού και τις κολοσσιαίες επιπτώσεις στους αγρότες, την αλυσίδα εφοδιασμού και τις παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων.
Φιλοξενούμενος από τον παρουσιαστή, Del Bigtree, ερωτήθηκε για την δίχρονη εμπειρία της κορωνοχούντας, η οποία άνοιξε διάφορες “δυστοπικές κερκόπορτες” στην καθημερινότητα των ανθρώπων.
«Η πανδημία αφορούσε με πολλούς τρόπους τον έλεγχό μας. Κάποιοι θα πουν ότι απλά ήταν ένα πείραμα, ότι φοράμε μάσκες για κανένα λόγο, κρατάμε αποστάσεις ο ένας από τον άλλον ακόμα κι όταν δεν υπάρχει επιστημονική λογική(….)Θεωρείτε ότι αυτούς τους ανθρώπους στους οποίους είμαστε εναντίον, οι ΜΚΟ, ο Bill Gates, οι επικεφαλείς του κόσμου, δουλεύουν όλοι μαζί; Πιστεύετε ότι είναι παζλ ή κάτι τυχαίο;».
Τι απάντησε:
«Πιθανόν πριν από τον covid να έλεγα ναι, αλλά νομίζω ότι είναι συντονισμένο. Ναι, λοιπόν πιστεύω ότι όλο αυτό ξύπνησε πολλούς ανθρώπους. Τι συμβαίνει εδώ; Σε ποιά δυστοπική πραγματικότητα ζω;».
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
