• Αρχική
  • Άρθρα
  • Προφητικό και τρομακτικό! Η μετακίνηση και η ζωή άλλαξε και θα αλλάξει κι άλλο, vid

Προφητικό και τρομακτικό! Η μετακίνηση και η ζωή άλλαξε και θα αλλάξει κι άλλο, vid

ΒΙΝΤΕΟ από το 2017! Οι φωτισμένοι προοδευτικοί και οι νέες πόλεις και χωριά...

Η Global Transnet UK είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2015. Όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, συνεργάζονται με την Sky Way Technologies:

«Η αποστολή μας είναι να οικοδομήσουμε νέα επαναστατική υποδομή. Πιστεύουμε ότι η μεταφορά είναι ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και αυτό το έργο μπορεί να προσφέρει ταχύτερο και πιο ευχάριστο ταξίδι για  κάθε χώρα, κάθε πόλη και για την ανθρωπότητα μαζί  χωρίς να καταστρέψει το έδαφος και να ξοδέψει τεράστια ποσά κεφαλαίου.

Το όραμά μας  είναι να εφαρμόσουμε ένα νέο καινοτόμο σύστημα μεταφορών ικανό να επιλύσει τα μεγάλα παγκόσμια ζητήματα, όπως ο υπερπληθυσμός, η ρύπανση, τα οδικά ατυχήματα και η χρήση γης.

Η τεχνολογία String στοχεύει στην δημιουργία παγκόσμιων μεταφορών χωρίς να βλάπτει εδάφη και να καταστρέφει το έδαφος. Η GTUK ως εταιρεία σχεδιάζει να μοιραστεί αυτό το όραμα παγκοσμίως και να εφαρμόσει 100.000 χιλιόμετρα δρόμων-χορδών τα επόμενα 10 χρόνια».

Σε ένα… «τρομακτικό» βίντεο από το 2017 έδειξαν τον πλανήτη που έρχεται.

Ήδη η μετακίνηση έχει περιοριστεί και κανείς δεν διανύει πολλά χιλιόμετρα.

Αργότερα η μετακίνηση θα μπορεί να γίνεται μέσω συγκεκριμένων οδών, χορδών όπως τις αποκαλούν, οι οποίες θα συνδέουν τις περιορισμένες μέσω μέτρων εγκλεισμού πόλεις του πλανήτη και της κάθε μίας χώρας ξεχωριστά.

Δείτε πως θα γίνονται ορισμένες μεταφορές ανθρώπων:

«Ο πληθυσμός της Γης τριπλασιάστηκε, οι ανθρώπινες δραστηριότητες, μιλώντας αλληγορικά, διέρρηξαν την ισχύ της Γης, καταπατώντας τους φυσικούς της κύκλους. Κοιτάζοντας την ζημιά που προκλήθηκε στο περιβάλλον, είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούμαστε προς ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Αντιμετωπίζουμε μια επιλογή. Είτε να συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το μέλλον μας ή να εφαρμόσουμε μια εναλλακτική την οποία όλοι οι άνθρωποι θα ‘πρεπε να λαχταρούν», αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο.

Και ποια είναι αυτή η εναλλακτική;;;

«Η εφαρμογή νέων και πραγματικά αποδοτικών τεχνολογιών, ο νέος τρόπος ζωής της κοινωνίας, οι προοδευτικοί και φωτισμένοι άνθρωποι είναι η σωτηρία μας…».

«Οι προοδευτικοί και φωτισμένοι άνθρωποι» εμφανίζονται πλέον σιγά-σιγά μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο πρεσβεύει την Μεγάλη Επανεκκίνηση και μία παγκόσμια κυβέρνηση να την διαφεντεύει.

«Οι νέες πόλεις της Ευρασίας νέας γενιάς είναι ένα δείγμα ενός νέου τρόπου ζωής της κοινωνίας που ζει αρμονικά και εύπορα, ειρηνικά και συναινετικά (σ.σ. αλληλέγγυα οικονομία). Οι μεγαλύτερες πόλεις με ένα εξ ολοκλήρου νέο σύστημα μεταφορών και νέες υποδομές θα επιτρέψουν να φτάσεις στο Βλαδιβοστόκ απ’ την Αγία Πετρούπολη σε μόλις 20 ώρες και με 200 δολλάρια με όλα τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας και υποστήριξης της ζωής, με υψηλού επιπέδου ασφάλεια και άνεση», σημειώνεται και γίνεται λόγος για γραμμικές πόλεις και οικολογικά χωριά (θυμηθείτε ΕΔΩ τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα):

«Μόνο εναλλακτικές, χαμηλής τιμής και υπηρεσίας πηγές ενέργειας και ανακύκλωση θα εφαρμοστούν σ’ αυτές τις καινούργιες γραμμικές πόλεις οι οποίες θα είναι οικολογικά χωριά και κληρονομικά συγκροτήματα κατοικιών δίνοντας στις κοινότητες αρμονική ανάπτυξη εντός της φύσης. Και το κόστος στέγασης σε τέτοια συγκροτήματα δε θα ξεπερνά τα 50.000 δολλάρια για 200-300 τετραγωνικά μέτρα καθώς νέες τεχνολογίες δόμησης και κατασκευής θα εφαρμοστούν στην οικοδόμηση και στα οικονομικά. Κι αν η δουλειά σου είναι 500 χιλιόμετρα μακριά απ’ το σπίτι σου, θα μπορείς να καλύψεις την απόσταση σε 1 ώρα».

Δείτε το βίντεο: