Πούτιν προς ΚΟΡΩΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ: «Στη Σοβιετική Ένωση ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ εμβολιασμούς! Η δράση φέρνει ανάλογη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ»

Το πέρασε το μήνυμα που ήθελε ο Τσαρ Βλαντ!

Πολλές ειδήσεις βγάζει η ετήσια συνέντευξη τύπου του Ρώσου προέδρου για το 2021.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ρωτήθηκε λίγο-πολύ για όλους και όλα και φυσικά ένα από τα κύρια θέματα ήταν οι εμβολιασμοί κατά του covid.

Αφού αναφέρθηκε στη σημασία του εμβολιασμού, ιδίως με το SputnikV, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και για τα μέτρα που πολλές δυτικές (κυρίως) χώρες επιβάλλουν.

Όντας αφοπλιστικός και δίχως κανένα περιθώριο παρερμηνειών στον λόγο του, υποστήριξε ότι είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ στάθηκε στην αξία της πειθούς:

«Η κυβέρνηση πρέπει να επιδεικνύει σεβασμό απέναντι στους πολίτες, πείθοντάς τους να κάνουν το εμβόλιο, όχι επιβάλλοντάς το».

Εκείνο μάλιστα ήταν ίσως ένα από τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης τύπου, που ενδιαφέρει άμεσα και την Ελλάδα, ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που υιοθετούν υποχρεωτικότητες:

«Αυτή η πρακτική (του υποχρεωτικού εμβολιασμού) χρησιμοποιούνταν στη Σοβιετική Ένωση. Τότε δεν ζήταγαν (σ.σ. ποιοί;;; Η τότε ηγεσία μαζί με τους τότε κρατικοδίαιτους “ειδικούς”) από τους πολίτες αν θέλουν να εμβολιαστούν ή όχι, απλά το έκαναν».

Τόνισε ότι οι μόνες ποινικές ενέργειες που θα χρειαστούν θα αφορούν τυχόν πλαστογραφίες πιστοποιητικών (νόσησης ή εμβολιασμού).

Δεύτερο πολύ σημαντικό μήνυμα, αφιερωμένο στους υμνητές του αρχιναζιστή Μένγκελε, σχετίζεται με τον βαθμό αποτελεσματικότητας ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ο Πούτιν χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Γερμανίας, μίας χώρας που από τον Μάρτιο πρόκειται να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για το ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμού, προειδοποιώντας ηγέτες που επεξεργάζονται παρόμοια μέτρα (βλ. Μητσοτάκης, Μπάιντεν) για το κύμα αντιδράσεων που θα ακολουθήσει:

«Το γεγονός είναι ότι η δύναμη της δράσης είναι πάντα ίση με τη δύναμη της αντίστασης. Μόλις αρχίσεις να πιέζεις, θα βρουν αμέσως τρόπο να το ξεπεράσουν. Πρέπει να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με σεβασμό».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί