• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όλα μπροστά στα μάτια μας: Η αλήθεια για τον κοροναϊό που πανικοβάλλει τον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα μπροστά στα μάτια μας: Η αλήθεια για τον κοροναϊό που πανικοβάλλει τον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νέα Τάξη επί τω έργω.

Ασχέτως αν οι περισσότεροι θεωρούν το λιγότερο υπερβολικά τα βίντεο που μας έρχονται από την Κίνα, ο συνεχής «βομβαρδισμός» ειδήσεων για τον κοροναϊό έχει ήδη κάνει τους ανθρώπους να «εμπεδώσουν» τη νέα «απειλή».

Έστω και υποσυνείδητα, οι καλά δουλεμένοι μηχανισμοί προπαγάνδας της Νέας Τάξης σε παγκόσμια κλίμακα έχουν καταφέρει για πολλοστή φορά να τρομοκρατήσουν ολόκληρες χώρες.

Ο κοροναϊός αποτελεί το νέο παγκόσμιο «πρόβλημα» που αναζητά και την παγκόσμια «λύση» του.

Στην μέση βρίσκεται ο ανθρώπινος παράγοντας, ο οποίος όλο και περισσότερο χάνει την κριτική του σκέψη δεχόμενος όσα του «πλασάρουν».

Ωστόσο επειδή η αλήθεια πάντα φανερώνεται, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η Νέα Τάξη έκανε μήνες πριν γνωστά τα σχέδιά της για την νέα στημένη απειλή.

Μέσω του πασίγνωστου δισεκατομμυριούχου Bill Gates, έδειξαν στον κόσμο για άλλη μία φορά πως όλα υπάρχουν μπροστά στα μάτια μας, αλλά κανείς δεν ψάχνει.

Ο ιδρυτής επομένως της Microsoft ήταν εκείνος, που μέσα στο 2019 μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του Netflix είχε «προβλέψει» το ξεκίνημα ενός νέου θανατηφόρου ιού από την Ασία.

Για να προλάβουμε τις αντιδράσεις, ακόμη και των πιο δύσπιστων, ο δισεκατομμυριούχος είχε «προβλέψει» με εκπληκτική ακρίβεια, ακόμη και την περιοχή από όπου θα προερχόταν ο νέος αυτός ιός.

Επεξηγηματικό δημοσίευμα της Dailymail αναφέρει:

«Ο μεγιστάνας της Microsoft προειδοποίησε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Επεξήγηση» του Netflix, ότι ο κόσμος δεν είναι καθόλου προετοιμασμένος προκειμένου να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια πανδημία.

Στη σειρά που προβλήθηκε στα τέλη του περασμένου χρόνου, ο κ. Γκέιτς είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα εμφάνισης ενός ιού σε μια από τις υγρές αγορές της Κίνας , όπως είναι η πόλη Γουχάν από όπου και εικάζεται πως ξεκίνησε ο κοροναϊός».

(screenshot)

Όλως τυχαίως μερικές βδομάδες αργότερα οι κινεζικές αρχές βάρεσαν τα πρώτα «προειδοποιητικά καμπανάκια» για τον νέο κοροναϊό που εξαπλωνόταν σε όλη την κινεζική επικράτεια.

Στην κορύφωση των εκφοβιστικών «προβλέψεών» του, ο Bill Gates δημοσίευσε και έναν διαδραστικό παγκόσμιο χάρτη, στον οποίο απεικονίζεται η ραγδαία εξάπλωση ενός….υποτιθέμενου ιού από την Κίνα σε όλον τον πλανήτη.

Στον παρακάτω χάρτη που θα δείτε επίσης ο δισεκατομμυριούχος είχε κάνει εκτίμηση για δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς σε όλο τον κόσμο μέσα σε μόλις 6 μήνες από την εκδήλωση της πανδημίας.

(ΦΩΤΟ:Screenshot)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...