• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Μητσοτάκης διαβάζει Γκρέτα! ΒΙΝΤΕΟ που βάζουν κοινωνικό μπουρλότο και δείχνουν τι έρχεται

Ο Μητσοτάκης διαβάζει Γκρέτα! ΒΙΝΤΕΟ που βάζουν κοινωνικό μπουρλότο και δείχνουν τι έρχεται

mitsotakis_gkreta
Θα την καλέσει στην Βουλή;;;

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, την οποία καλούν πολιτικοί για να δώσει τα «φώτα» της προειδοποίησε προσφάτως για επικείμενη καταστροφή, εκτός εάν όλοι σταματήσουν να τρώνε κρέας, ξεσηκώνοντας τεράστιες αντιδράσεις.

Άλλωστε στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προειδοποίησε πως πρέπει να αλλάξουν οι διατροφικές συνήθεις των Ελλήνων κάνοντας αναφορά στο κρέας, δήλωση που βάζει κοινωνικό μπουρλότο σε μία χώρα που τιμά το κρέας όσο καμία άλλη!

Θυμηθείτε τι είπε ο πρωθυπουργός προσφάτως στην Βουλή, δηλώσεις τις οποίες είχε αναλύσει το el.gr:

Από την άλλη, σε ένα… κομψά επεξεργασμένο βίντεο, η Σουηδέζα διεθνίστρια, ισχυρίστηκε ότι τα οικολογικά δεινά της Γης θα μπορούσαν να μετριαστούν σε μεγάλο βαθμό εάν οι άνθρωποι σταματούσαν να μεγαλώνουν ζώα. Σύμφωνα με τον Thunberg, η «σχέση μας» με τη φύση πρέπει απεγνωσμένα να αλλάξει, προκειμένου να τερματιστεί η υποτιθέμενη κλιματική κρίση – την οποία ισχυρίστηκε ότι τροφοδοτείται εν μέρει από την κατανάλωση κρέατος.

«Ας το παραδεχτούμε, αν δεν αλλάξουμε, την γ…με» , δεν δίστασε να πει βρίζοντας.

Η Thunberg ισχυρίστηκε ότι η κατανάλωση κρέατος δεν είναι πλέον βιώσιμη λόγω των τεράστιων φυσικών πόρων που απαιτεί και ότι εάν επιτραπεί η συνέχιση της βιομηχανικής εκτροφής ζώων, «θα εξαντλήσουμε τη γη και τα τρόφιμα».

Ας την καλέσει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή να μιλήσει μιας και λένε τα ίδια πράγματα!