Ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του δισεκατομμυριούχου και μακροχρόνιου δωρητή του Δημοκρατικού Κόμματος Τζορτζ Σόρος, έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον δεκατέσσερις επισκέψεις στον Λευκό Οίκο από τότε που ανέλαβε ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δημόσια διαθέσιμα αρχεία καταγραφής επισκεπτών που μελέτησε η New York Post.
Ο νεότερος Σόρος, 37 ετών, ο οποίος είναι επίσης γνωστός χρηματοδότης για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος, συναντήθηκε με αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν τουλάχιστον δώδεκα φορές πέρυσι, σύμφωνα με πρόσφατα ενημερωμένα αρχεία καταγραφής.
Επισκέφτηκε επίσης τον Λευκό Οίκο δύο φορές το 2021.
Ο Αλεξάντερ Σόρος είναι ο πρόεδρος των φιλελεύθερων Ιδρυμάτων Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society), αποστολή του οποίου, λέει, είναι να παρέχει επιχορηγήσεις σε σκοπούς που προωθούν «την ανάπτυξη άμεσων και ζωντανών δημοκρατιών».
(ΦΩΤΟ:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στην φυλακή ο νεαρός που μαχαίρωσε 37χρονο έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Περιστέρι
- Καθορίστηκε η απόδοση της μελάσας ζαχαροκάλαμου για παραγωγή ρούμι
- Αυτός διορίστηκε πρωθυπουργός στην επόμενη φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση της Μολδαβίας
- Περισσότερα άσχημα νέα για την Ευρώπη! Αυτή την φορά από την Ιαπωνία
- Τα ρομπότ ήρθαν στα ελληνικά νοσοκομεία! Εγκατάσταση συστήματος καθαρισμού στο “Αττικόν”
- ΔΥΠΑ: Στα Ιωάννινα η 47η «Ημέρα Καριέρας» το Σάββατο 8 Νοεμβρίου – Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας
- Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια στα vouchers των βρεφονηπιακών σταθμών
- Συνάντηση Γ. Φλωρίδη με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα: Στο επίκεντρο η παράνομη μετανάστευση
- Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν σε συζητήσεις για το «Miami Vice» του Τζόζεφ Κοσίνσκι
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Στέλαν Σκάρσγκαρντ για την υγεία του: «Είμαι 74, με πίστωση χρόνου»









