Μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει το πείραμα που διεξήχθη live στην τηλεόραση του ΑΡΤ (Δείτ ΕΔΩ) όπου ο παρουσιαστής εκπομπής, σχολιάζοντας βίντεο από το εξωτερικό που είχαμε αναρτήσει στο el.gr, θέλησε να τοποθετήσει πάνω στο μπράτσο του μεταλλικά αντικείμενα.
Προς μεγάλη έκπληξη και του ίδιου και της «ειδικού» που είχε καλεσμένη, ο παρουσιαστής αλλά και το πάνελ διαπίστωσαν ότι το ψαλίδι (!!!) που τοποθέτησε στο σημείο του εμβολιασμού «μαγνητίστηκε» και κόλλησε πάνω στο δέρμα του!
Δείτε ξανά το βίντεο:
Ψάχνοντας λοιπόν απαντήσεις από τους πλέον γνωστούς ειδικούς, που εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια, οι άνθρωποι της εκπομπής έγιναν δέχτες…γενικόλογων απαντήσεων και απορρίψεων!
Χαρακτηριστικό είναι πως το κάλεσμα σε ειδικούς να εξηγήσουν το φαινόμενο όπως είναι η Αθηνά Λινού και η Ματίνα Παγώνη έγινε χωρίς καμία ανταπόκριση!
Η εκπομπή μίλησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΦ και πιο συγκεκριμένα τον Ταραζή Στέφανο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του τμήματος ερευνών, ειδικευόμενο στις παρενέργειες από φάρμακα και εμβόλια.
Αν και ο ιδιος δεν ήθελε να βγει ζωντανά να μιλήσει, έδωσε την εξής απάντηση:
«Δεν εξηγείται ιατρικά και επιστημονικά το φαινόμενο μαγνητισμού σε εμβολιασμένους».
«Εμεένα δεν με καλύπτει η απάντηση αυτή. Ζητάω και απαιτώ να μάθω! Είναι μήπως τυχαίο που έγινε σε μένα και σε χιλιάδες άλλα άτομα; Γιατί κάποιος δεν λέει κάτι;»
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















