Ο διεθνιστής Τζορτζ Σόρος αποκάλυψε το σχέδιο για την διάσωση της… δημοκρατίας των ΗΠΑ, εννοώντας φυσικά της διεθνιστικής ιδεολογίας, η οποία θα φέρει την Μεγάλη Επανεκκίνηση στις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.
«Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ (σ.σ. απαγόρευσε τις εκτρώσεις, κάτι που δεν συμφωνεί με την πολιτική αποσυμφόρησης πληθυσμού που πρεσβεύει ο Σόρος) και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Ντόναλντ Τραμπ (σ.σ. αντί-διεθνιστική πολιτική της παραδοσιακής εθνικής δεξιάς) αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ από τη Ρωσία και την Κίνα και πρέπει να ηττηθούν με κάθε απαραίτητο μέσο», δήλωσε ο Τζορτζ Σόρος σε άρθρο του.
Ο Σόρος, 91 ετών, έχει ζητήσει στο παρελθόν αλλαγή (σ.σ. έλεγχο) του καθεστώτος στην Κίνα και γρήγορη νίκη επί της Ρωσίας. Στο τελευταίο του άρθρο αποκάλεσε Μόσχα και Πεκίνο «κατασταλτικά καθεστώτα» που «θέλουν να επιβάλουν μια αυταρχική μορφή διακυβέρνησης στον κόσμο». Ωστόσο, υποστήριξε πως μια πολύ μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ προέρχεται από τους «εσωτερικούς εχθρούς της δημοκρατίας», όπως ονομάζει την αριστερόστροφη διεθνιστική πολιτική, που περιλαμβάνουν «το σημερινό Ανώτατο Δικαστήριο, στο οποίο κυριαρχούν ακροδεξιοί εξτρεμιστές, όπως τους ονομάζει, και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Ντόναλντ Τραμπ», που τους έβαλε εκεί.
«Η επιβίωση της δημοκρατίας (διεθνιστικής τάξης πραγμάτων) στις ΗΠΑ κινδυνεύει σοβαρά», κατέληξε ο Σόρος, προσθέτοντας ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το αποτρέψουν αυτό».
Τι εννοεί ο Σόρος με την φράση «πρέπει να κάνουμε τα πάντα»;;; Ακόμα και πραξικόπημα σε περίπτωση που επανέλθει ο Τραμπ στην εξουσία;;; Αυταρχική παρέμβαση κατά του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ;;;
Αναφέρει ο διεθνιστής: «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χαλιναγωγηθεί το Ανώτατο Δικαστήριο: να πετάξει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα από τα καθήκοντά του. Αυτό θα επέτρεπε στο Κογκρέσο να προστατεύσει μέσω νομοθεσίας τα δικαιώματα που είχαν ανατεθεί στην προστασία του Ανώτατου Δικαστηρίου. Είναι πλέον σαφές ότι αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Το Κογκρέσο πρέπει να δράσει, ξεκινώντας από την προστασία του δικαιώματος επιλογής μιας γυναίκας (σ.σ. ανησυχεί για τις γυναίκες ο Σόρος. Δεν κοιμάται τα βράδια από την ανησυχία).
«Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε (σ.σ. την επαναφορά των δεξιών στην εξουσία). Αυτός ο αγώνας πρέπει να περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους που ψήφισαν τον Τραμπ στο παρελθόν. Είμαι οπαδός του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά αυτό δεν είναι κομματικό ζήτημα. Πρόκειται για την αποκατάσταση ενός λειτουργικού δικομματικού πολιτικού συστήματος που βρίσκεται στον πυρήνα της αμερικανικής δημοκρατίας (σ.σ. δηλαδή τα δύο κόμματα να εναλλάσσονται ήρεμα στην εξουσία, όπως παλιά, ακολουθώντας τις ίδιες εντολές -βλ. Κλίντον, Μπους, Ομπάμα- χωρίς παρεμβολές τύπο Τραμπ στους Ρεπουμπλικανούς), κατέληξε ο Σόρος.
Η συνέχεια στις ΗΠΑ αναμένεται ΚΑΥΤΗ!!!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα άσκησε ο Εισαγγελέας Οργανωμένου Εγκλήματος σε τρεις αγρότες
- Είναι τόσο απλά τα λόγια! Γιατί δεν τα ακούν αυτοί που πρέπει να τα ακούσουν;
- Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: “Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Πολιτεία για να υπάρχει κοινωνικό κράτος”
- Μπλόκο Νίκαιας – Λάρισα: Αποχώρησαν οι αγρότες από τη σήραγγα των Τεμπών
- Ρωσική στήριξη στην Βενεζουέλα! Ανησυχία για τις κινήσεις των ΗΠΑ
- Γεωοικονομική «καταιγίδα» – Νέα τεράστια συμφωνία με «πινελιά» Πούτιν
- Χατζηδάκης: Στον σιδηρόδρομο επιχειρούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, διορθώνοντας παθογένειες δεκαετιών
- Η Ιταλία θέλει να διατηρήσει τη στρατιωτική της παρουσία στον Λίβανο μετά την αποχώρηση των κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ανδρουλάκης: Δύσκολα τα πράγματα στην οικονομία μετά τη λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης στο τέλος του 2026
- Τι ισχυρίζονται οι Τούρκοι για τις υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF)









