«ΚΕΡΑΥΝΟΣ» υπουργού για τις μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα!!! Όλο και πιο κοντά η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που θα «ρουφήξει» τα πάντα, vid

Ο Λιακόπουλος έχει προειδοποιήσει...

«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες», δήλωσε o Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε σαφές ότι για την κυβέρνηση οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία!!!

«Μονόδρομος για να μεγαλώσουν είναι να συγχωνευτούν», τόνισε ο υπουργός σε μία υπερβόμβα, καθώς στόχος της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, όπως έχει πει ο Λιακόπουλος, είναι οι διαρκείς συγχωνεύσεις, έως ότου τα πάντα εξαγοραστούν από μία μητρική ύπερ-πολυεθνική εταιρεία, η οποία θα ορίζει και την παγκόσμια εξουσία.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη αν θέλει μια μικρομεσαία επιχείρηση να επιβιώσει θα πρέπει να «ακολουθήσει τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας», δηλαδή συγχώνευση ή εξαγορά από μεγαλύτερες.

Προηγουμένως είχε δηλώσει πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα περάσουν μέσα από τις τράπεζες θα δίνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο αν αυτές συγχωνεύονται, δηλαδή αν τις εξαγοράσουν μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Άρα, αν δεν συγχωνευτούν, θα κλείσουν εκ των πραγμάτων!

Δείτε το βίντεο:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί