«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες», δήλωσε o Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε σαφές ότι για την κυβέρνηση οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία!!!
«Μονόδρομος για να μεγαλώσουν είναι να συγχωνευτούν», τόνισε ο υπουργός σε μία υπερβόμβα, καθώς στόχος της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, όπως έχει πει ο Λιακόπουλος, είναι οι διαρκείς συγχωνεύσεις, έως ότου τα πάντα εξαγοραστούν από μία μητρική ύπερ-πολυεθνική εταιρεία, η οποία θα ορίζει και την παγκόσμια εξουσία.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη αν θέλει μια μικρομεσαία επιχείρηση να επιβιώσει θα πρέπει να «ακολουθήσει τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας», δηλαδή συγχώνευση ή εξαγορά από μεγαλύτερες.
Προηγουμένως είχε δηλώσει πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα περάσουν μέσα από τις τράπεζες θα δίνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο αν αυτές συγχωνεύονται, δηλαδή αν τις εξαγοράσουν μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
Άρα, αν δεν συγχωνευτούν, θα κλείσουν εκ των πραγμάτων!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο