• Αρχική
  • Άρθρα
  • Καθαγιασμός υδάτων ΜΟΝΟ με PCR και Rapid!!! ΣΑΛΟΣ με ανακοίνωση Λιμεναρχείου

Καθαγιασμός υδάτων ΜΟΝΟ με PCR και Rapid!!! ΣΑΛΟΣ με ανακοίνωση Λιμεναρχείου

Θα ξεσαλώσουν και αυτά τα Θεοφάνεια!

Λίγα 24ωρα έμειναν για τα φετινά Θεοφάνεια και ήδη άρχισαν τα πρώτα «παρατράγουδα»!

Με την ήπια μετάλλαξη Όμικρον να σαρώνει και τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται, το Λιμεναρχείο Σύρου εξέδωσε μία αμφιλεγόμενη ανακοίνωση για την τελετή καθαγιασμού των υδάτων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση προσκομίζοντας αρνητικά μοριακά ή rapid test!!!

Η ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω προκάλεσε ήδη αρκετές αντιδράσεις τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και άλλων πολιτών μέσα από τα social media και έρχεται ένα χρόνο μετά το εξίσου προκλητικό γενικό απαγορευτικό του καθαγιασμού των υδάτων που ήρθε μετά από κυβερνητική απόφαση.

«Το Λιμεναρχείο Σύρου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κολυμβητές που προτίθενται να συμμετάσχουν στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων, την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου του έτους 2022, όπως δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Λιμεναρχείου Σύρου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 05-01-2022, και εφόσον αυτές συνοδεύονται οπωσδήποτε από πιστοποιητικό διαγνωστικού εργαστηριακού ελέγχου, ο οποίος (έλεγχος) να έχει διενεργηθεί με τη μέθοδο PCR, εντός των τελευταίων εβδομήντα δυο (72) ωρών, ή εναλλακτικά με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, προ της 06-01-2022, που να πιστοποιεί την αρνητική διάγνωση, ενός εκάστου ενδιαφερομένου κολυμβητή.

Ενδιαφερόμενοι κολυμβητές, που δεν θα υποβάλλουν εγκαίρως στη Λιμενική Αρχή Σύρου, τα ως άνω απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις.

Η θέση από την οποία θα πραγματοποιηθεί η κατάδυση των ενδιαφερομένων κολυμβητών εντός θαλάσσης θα καθοριστεί από το Λιμεναρχείο Σύρου».

(φωτο:intime)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.