Ιστορική αποκάλυψη του Πούτιν για τον Κομμουνισμό – Το ΒΙΝΤΕΟ της αλήθειας

Τι είχε δηλώσει ενώπιον Εβραίων...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο youtube πριν από τέσσερα χρόνια, αναφέρεται στην Σοβιετική Ένωση και τον Κομμουνισμό, κάνοντας μια ιστορική αποκάλυψη.

Αποκάλυψη βέβαια για όσους δεν γνώριζαν πως υπάρχει άρρηκτη σχέση μεταξύ συγκεκριμένων Εβραίων και του Κομμουνισμού.

«Η σύνθεση της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν 80-85% εβραϊκή», δήλωσε τότε ο Πούτιν κατά την διάρκεια επίσκεψης στο Εβραϊκό Μουσείο.

Ο Πούτιν συνέχισε, λέγοντας ότι τα μέλη της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης, που τουλάχιστον το 85% από αυτούς ήταν Εβραίοι, «καθοδηγούνταν από λάθος ιδεολογικές θεωρίες, καθώς συλλάμβαναν και καταπίεζαν (ορθόδοξους) Εβραίους, ορθόδοξους χριστιανούς, μουσουλμάνους και μέλη άλλων θρησκείες».

Βέβαια τον χειρότερο διωγμό υπέστησαν οι χριστιανοί, καθώς ο Κομμουνισμός προωθεί την αθεΐα, καταπολεμώντας ακόμα και Εβραίους, όταν δεν την δέχονται (βλ. σήμερα αριστερούς Εβραίους στην Αμερική, οι οποίοι βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τους δεξιούς ορθόδοξους Εβραίους του Ισραήλ).

«Ευτυχώς, αυτά τα ιδεολογικά γυαλιά και οι λανθασμένες ιδεολογικές αντιλήψεις κατέρρευσαν», είχε συμπληρώσει ο Πούτιν.

Για την ιστορία, η πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, το Συμβούλιο των Λαϊκών Επιτρόπων, συγκροτήθηκε το 1917 και περιλάμβανε 16 ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων του προέδρου Βλαντιμίρ Λένιν, του επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων Λέον Τρότσκι και του Τζόζεφ Στάλιν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την Λαϊκή Επιτροπή των Εθνικοτήτων., αναλαμβάνοντας τα ηνία, μετά τον θάνατο του Λένιν, βάζοντας να δολοφονήσουν στο Μεξικό τον Τρότσκι. Και οι τρεις ήσαν Εβραίοι.

ΦΩΤΟ eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί