• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η πρόβλεψη που αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα – Πόσα ψέματα έχουν πει στους ανθρώπους;;; vid

Η πρόβλεψη που αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα – Πόσα ψέματα έχουν πει στους ανθρώπους;;; vid

Ένα βίντεο που προβληματίζει…

Ο Έλον Μασκ, με τον οποίο η κυβέρνηση, προσφάτως έκλεισε συμφωνία  (ΕΔΩ), αρέσκεται τον τελευταίο καιρό στο να μιλά, κάνοντας προβλέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον του πλανήτη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που αλλάζει τα δεδομένα, όσων έλεγαν και λένε στους απανταχού πολίτες:

«Η Γη πρόκειται να αντιμετωπίσει μια μαζική κατάρρευση πληθυσμού μέσα στα επόμενα 20-30 χρόνια».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το ζήτημα με τα δημογραφικά στοιχεία είναι αμφίδρομο. Ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί σε 20 χρόνια επειδή γνωρίζεις τον ρυθμό των γεννήσεων της περσινής χρονιάς. Παίρνει περίπου 20 χρόνια σ’ ένα άτομο να μεγαλώσει.

Επομένως, γνωρίζουμε πόσος θα ‘ναι ο ενήλικος πληθυσμός σε 20 χρόνια από τώρ,α επειδή γνωρίζουμε πόσα παιδιά γεννήθηκαν πέρυσι. Νομίζω πως έχουμε ένα σοβαρό ζήτημα πληθυσμιακής κατάρρευσης, το οποίο είναι μακράν μεγαλύτερο απ’ ό,τι συνειδητοποιούν οι άνθρωποι.

Αυτό είναι σχετικά αναπάντεχο για τους περισσότερους ανθρώπους. Πιστεύουν ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, ίσως υπερβολικά πολλοί άνθρωποι, αλλά αυτό είναι απλώς, επειδή ζουν σε μια πόλη. Αν είσαι μέσα σ’ ένα αεροσκάφος και κοιτάς κάτω, λένε ότι αν έριχνες μια μπάλα κανονιού, πόσο συχνά θα πετύχαινες έναν άνθρωπο; Βασικά ποτέ.

Στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι στη Γη θα μπορούσαν να χωρέσουν στην πόλη της Νέας Υόρκης σε έναν μόνο όροφο.

Επομένως, πρέπει να ‘χουμε το νου μας για πληθυσμιακή κατάρρευση».

Τότε γιατί οι διεθνιστές κάνουν λόγο για υπερπληθυσμό που πρέπει να σταματήσει για το καλό του περιβάλλοντος;;; Διαφωνούν με τις εκτιμήσεις του Μασκ, ο οποίος θα τροφοδοτήσει ολόκληρο τον πλανήτη με γρήγορο ιντερνέτ;;;

«Η υπογεννητικότητα νομίζω είναι ένας μεγάλος κίνδυνος.

Ο μέσος όρος ηλικίας γίνεται πολύ υψηλός και πραγματικά η νεολαία, ουσιαστικά εκ των πραγμάτων, σκλαβώνεται στο να φροντίζει τους ηλικιωμένους. Αυτός δεν είναι ένας καλός τρόπος να τελειώσει».

Δείτε το βίντεο που αλλάζει τα δεδομένα: